Sklapanje kuhinje
upravo te one najobicnije sto su svi odustali od njih :smejanje: jesu li kuglicne bolje pa da njih uzmem?sasasasa wrote:Joj bijele...
Dok god da su kraće od elementa ne pravi ti nikakvu razliku.
Pošalji link od klizača (vodjica), nekako mi se čini da planiraš kupiti one od kojih smo svi već odavno odustali. Nije da te odvraćam od zamisli, ali možda da ipak vidimo
kako god znaci 1cm ce biti dovoljno da je veci korpus od vodilica koje su 500mm?
Na čemu god da uštediš kad sebi nešto praviš stigne te. Ne kažem ja da ti klizači nisu nizašta... Ima ih koji su postavljeni prije 10-15 godina i još uvijek tandrču.
Ja samo kažem da tandrču... A kuglični klize...
Sasvim dovoljno, ali zašto mjeriš korpus prema klizačima, možda nisam nešto dobro upratio... Inače je obrnuto
Sasvim dovoljno, ali zašto mjeriš korpus prema klizačima, možda nisam nešto dobro upratio... Inače je obrnuto
- Computerman
- Šegrt
Pogresno postavljena stvar 
Moras da stvar u startu postavis obrnuto. Das zeni da vodi racuna o kucnom budzetu.
Da vidis kako su skromne kad se uloge obrnu, a ti sad mozes da izvoljevas (naravno crni fondovi su uvek tu
)
Draga... ja bih bas da uzmem nov cirkular, vidi ga kako je lep... Umesto: joooj sto su ove cizmice slatke.
Radi savrseno. Prva stvar koju sam uradio kad mi je Mica dosla u kucu: evo ti novcanik, kartice... ja samo hocu da svega ima, a ti se snadji :fuckyou: :reta:

Moras da stvar u startu postavis obrnuto. Das zeni da vodi racuna o kucnom budzetu.
Da vidis kako su skromne kad se uloge obrnu, a ti sad mozes da izvoljevas (naravno crni fondovi su uvek tu

Draga... ja bih bas da uzmem nov cirkular, vidi ga kako je lep... Umesto: joooj sto su ove cizmice slatke.
Radi savrseno. Prva stvar koju sam uradio kad mi je Mica dosla u kucu: evo ti novcanik, kartice... ja samo hocu da svega ima, a ti se snadji :fuckyou: :reta:
ma 50cm je trebala biti dubina, a posto klizaci idu ono standardnih duzina 45-50-55, kontao uzeti ove od 50, a korpus samo dublji napraviti za 10mm, mislim najlaksa mi to opcija nekako, a miran cu biti jer bi klizaci trebali normalno stati, cisto da imam tih 1mm lufta za svaki slucajsasasasa wrote:Na čemu god da uštediš kad sebi nešto praviš stigne te. Ne kažem ja da ti klizači nisu nizašta... Ima ih koji su postavljeni prije 10-15 godina i još uvijek tandrču.

i ici cu na kuglicne klizace radi bolje nosivosti jer moguce da ce u jednoj/dvije ladice zavrsiti serpe izgleda :smejanje:
I na kraju kako ja izracuna preko gonest programa trebati ce mi 4 ploce iverice, 1 MDF-a i 1 lesonita, javim cijenu ali ocekujem nekih 400-500€
planirao sam kantiranje iverice 0,5mm lasersko, a mdf-a 2mm, mislim da je ovo ok?
Uz to mi treba 20 nogica, 25 ruckica, 8 vodilica, 32 baglame, 4 plinska podizaca, kesa velika eksercica i 4*50 vijaka, manja kesica 4*30 vijaka i jos nekih sitnica da dokupim, kako god od ovih sitnica dugu listu sam dobio
planirao sam kantiranje iverice 0,5mm lasersko, a mdf-a 2mm, mislim da je ovo ok?
Uz to mi treba 20 nogica, 25 ruckica, 8 vodilica, 32 baglame, 4 plinska podizaca, kesa velika eksercica i 4*50 vijaka, manja kesica 4*30 vijaka i jos nekih sitnica da dokupim, kako god od ovih sitnica dugu listu sam dobio

Last edited by Amat3r on 02 Mar 2017 03:10, edited 1 time in total.