znam upravu si ti, ali eto ono ide se po nekim estetskim zeljama koje se mogu ispuniti(ne bas sve moje, vecina tacnije nije moja :smejanje: ), pa ono radim je sad i da izdrzi bar 10 godina pa cu nekako sklopit ovu stranu valjdambole wrote:Ja svoja ledja uvek vise cenim od estetikeVideces kako je "slatko" mlatiti se sa plocama koje su po 2 metra duzine.
Ako ti je bas stalo do estetike, tj. pogleda iz dnevne sobe, sastavi iz delova, pa sa te strane koja je do dnevne, preko svega stavi jednu plocu iscela.
Mada iskreno, ja ne vidim bas nista ruzno u tome da je taj bok iz vise delova, no "ukusi su stvar ukusa", ko sto neko rece
Imas i prastari trik, da kad nesto ne mozes da sakrijes ti ga istaknes. Tipa ako je univer svetao, stavis neke tamne kantove, ili obrnuto (recimo kantove u boji radne ploce), i dobijes "strafte" koje ce se vizuelno uklapati sa plocom.
Nego... sad gledam... rerna ti je mnogo nisko? Obicno se radi tako da joj dno bude u nivou radne ploce. Sustina podizanja rerne je da kad radis nesto sa njom, ne moras da se savijas.
Tada i mikrotalasna ode jos malo gore, sto uopste nije tako lose. Em klinci ne mogu bas da je dohvate dok malo ne porastu, em je iznad nivoa njihovih glava, pa ako mikrotalasna "curi", manje stete po njih.

razmisljo sam i toj opciji duple strane, ali onda u otvorima za pecnicu i mikrovalnu bi se vidjele duple stranice, ne znam mislim da cu nekako uspijeti se "pohrvati" sa ovim ormarom pa nakon njega ce sve lakse ici nadam se

rerna je bila planirana ono na visinu radne ploce, pa se onda mjenjao plan nekoliko puta radi mikrovalne da bi sad na kraju ipak isla 60cm od poda (10cm nogice + 2xladica 25cm), pa da eto mikrovalna dodje na 120cm visini jer bi bila previsoko za upotrebu, znam da nije uobicajno ali eto nekako se taj kompromis nasao gdje je pecnica malo spustena (22cm) pa vidjetzi cemo kako ce ispasti u praksi

i da da tebe usput pitam jer koliko se sjecam ti si mi najvise pomogao sa uglom gornjim i dimenzijom vrata, ovom slikom
uploads/30_part1.jpg
e sada vrata da li da idem na 393mm da bi vrata imala prostora, ovakav sam savjet dobio e sad nisam nikad radio ugaoni element pa sam malo u dilemi ako ima neko da je radio da mi napise svoju dimenziju vrta super bi bilo :prsgore: