BODARA98 - nisam se uvredio (a sto bi - virtuelna stvarnost), samo mi bilo cudno , sto si tako ostar

Sad se setih (zato toliki smiley) , kako li tek reagujes ako neko od tvojih zaboravi da ponese produzni kabl na teren , ili , ne daj boze , uzme pogresno meru?

Izvinjavam se zbog off-topic a i kolegi zbog sale
Sto se el. alata tice (posto sam prosao , valjda , sve faze) , smatram da je jako dobro imati profi alat (makar i ne radili sa njim) , ali , prema situaciji , kada nema kise - dobar je i grad; sto ce reci , ko ne moze da ga kupi , a nesto mora da zavrsi , mora se snalaziti sa onim sto ima (naravno - nije trajno resenje i za profesionalan rad). Npr. hobisti ce biti dobra i zelena BOSH akku , pa cak i skill (koja je meni skroz bezveze), dok bi se ja sigurno nervirao zbog ceste izmene baterija ili nedostatka snage ili druge brzine. Rucni cirkular se redje koristi kod profesionalaca (zato postoji stolarska masina) i jeste da je jako udobno raditi sa preciznim alatom , ali kad malo razmislim , setim se da cirkular koristim svega par puta godisnje (da prekratim neku dasku , ili na terenu - za nesto sto se ne vidi rez)...