Bavim se izradom rukotvorina i suvenira. Potrebne su mi pločice raznih veličina, npr. 2cm sa 3cm i 3cm sa 4cm, debljine od 3-5 mm. Takođe bi me interesovale pločice u obliku srca, eventualno okrugle. Drvo ne bi trebalo da bude lakirano, jer bih ga oslikavala akrilnim bojama. Pojedine pločice bi trebalo da budu probušene, tako da se mogu koristiti kao privesci.
Živim u Sremskoj Mitrovici i trebao bi mi stolar koji bi mi mogao tako nešto napraviti. Razgovarala sam sa nekim stolarima u gradu, ali su mi odgovorili da nemaju dovoljno finu opremu za izradu takvih pločica. Jedan od stolara mi je preporučio medijapan, ali se meni drvo ipak više sviđa. Čak sam bila kupila i letvicu debljine 5mm i širine 3cm, ali kad ju je stolar isekao, komadi (pogotovo oni malih dimenzija) su ispali prilično neravni i nejednaki i ipak se ne mogu koristiti za suvenire.
Znate li možda nekog stolara u Sremskoj Mitrovici ili okolini ko bi mogao napraviti male pločice pravougaonog oblika, u obliku srca ili nekom drugom obliku od nekog tanjeg drveta, ali da budu fino urađene i da se mogu oslikavati i koristiti za izradu suvenira?
Hvala na odgovoru!