Poplave
- dragisa dragisa
- Majstor
Stvarno, užasno je gledati slike na internetu i na televiziji
, mogu misliti kako je tek vama u poplavljenim područjima.
Držite se i nadam se da će se voda uskoro povući , te da će štete biti minimalne .
Gledao sam jučer / prekjučer slike gdje i Premijer Vučić skuplja pomoć , helikopterom raznosi ,bori za svoj narod ... dok se naš samo naslikava
a za poplavljena područja ga baš briga .

Držite se i nadam se da će se voda uskoro povući , te da će štete biti minimalne .
Gledao sam jučer / prekjučer slike gdje i Premijer Vučić skuplja pomoć , helikopterom raznosi ,bori za svoj narod ... dok se naš samo naslikava

danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
- maricaiivica
- Moderator
А да можда ипак не грешиш - барем овајпут?maricaiivica wrote:ropee, nasi su isli na "teren" sa licnim fotofrafima pa te slike slali novinskim agencijama, kako bi svi mi mogli da vidimo kako se oni bore za svoj narod. Ista je to klapa ko i kod vas
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Ovo se samo može opisati STRAÅ NO
Nikada veća voda i nikada veće reke(potočići koji leti aman presušuju a sada napravili neviđene poplave)
Strašna stvar kada znaš kako je taj narod(pošto ja Bogu hvala nemam direktne štete) teškom mukom kupovao taj nameštaj,kuhinje,plakare,krevete a sve propade u dva dana.
Juče smo počeli da kratimo i spasavamo ono što se spasiti može,ali slabo šta može da se spase.
Na mene je najveći utisak ostavila neočekivana LJUDSKOST i pomoć popljavljenima u nevolj,duh borbe i nade,od običnog naroda. Divan je osećaj da ima još uvek ljudi i ljudskosti.
A političare ste sami birali, zato ostavite ih na miru,ovde se desio narod a zna se ko će da pobere slavu.
Nikada veća voda i nikada veće reke(potočići koji leti aman presušuju a sada napravili neviđene poplave)
Strašna stvar kada znaš kako je taj narod(pošto ja Bogu hvala nemam direktne štete) teškom mukom kupovao taj nameštaj,kuhinje,plakare,krevete a sve propade u dva dana.
Juče smo počeli da kratimo i spasavamo ono što se spasiti može,ali slabo šta može da se spase.
Na mene je najveći utisak ostavila neočekivana LJUDSKOST i pomoć popljavljenima u nevolj,duh borbe i nade,od običnog naroda. Divan je osećaj da ima još uvek ljudi i ljudskosti.
A političare ste sami birali, zato ostavite ih na miru,ovde se desio narod a zna se ko će da pobere slavu.
Moze Singer dosta toga da se preventivno uradi. Novi Beograd je nekada bio barustina, a deo pored Save (Staro Sajmiste) je bio vrlo cesto plavljen. Od kada je napravljen bent sa uredjenjem obale, nemamo tih problema vec punih 40 godina. Ali treba misliti na vreme. Nama su poplave bile i prethodnih godina i nadlezni nisu nista preduzimali da se to ne ponovi, a sada treba da ih hvalimo i dizemo u nebesa sto su pozvali narod da postavlja dzakove (a to je jna ranije obavljala preko noci kad zatreba). Kisa 3 dana i kapitulirali smo. Katastrofa.