Poplave

Razne teme o raznim stvarima
stari
Moderator
Moderator

Poplave

Post by stari »

Kako se nosite sa ovom silnom vodurinom? Nadam se da ćete i to preživjeti. Ako treba kakva pomoć iz ovih krajeva, pa ako smo u mogučnosti, javite. Za sada: držite se!!
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

Gosn stari,
Hvala Vam na podršci!
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Stvarno, užasno je gledati slike na internetu i na televiziji :( , mogu misliti kako je tek vama u poplavljenim područjima.
Držite se i nadam se da će se voda uskoro povući , te da će štete biti minimalne .
Gledao sam jučer / prekjučer slike gdje i Premijer Vučić skuplja pomoć , helikopterom raznosi ,bori za svoj narod ... dok se naš samo naslikava :( a za poplavljena područja ga baš briga .
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

stari wrote:Ako treba kakva pomoć iz ovih krajeva...
pa trebace, vi imate iskustva u brodogradnji :)
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

ropee, nasi su isli na "teren" sa licnim fotofrafima pa te slike slali novinskim agencijama, kako bi svi mi mogli da vidimo kako se oni bore za svoj narod. Ista je to klapa ko i kod vas :(
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

:D :D :D
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

maricaiivica wrote:ropee, nasi su isli na "teren" sa licnim fotofrafima pa te slike slali novinskim agencijama, kako bi svi mi mogli da vidimo kako se oni bore za svoj narod. Ista je to klapa ko i kod vas :(
А да можда ипак не грешиш - барем овајпут?
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Ma ne gresi nista, pravo u centar ! Isti su svuda u svetu, ista meta isto odstojanje. Nisu zasluzili da kvarimo forum sa njima.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ovo se samo može opisati STRAÅ NO
Nikada veća voda i nikada veće reke(potočići koji leti aman presušuju a sada napravili neviđene poplave)
Strašna stvar kada znaš kako je taj narod(pošto ja Bogu hvala nemam direktne štete) teškom mukom kupovao taj nameštaj,kuhinje,plakare,krevete a sve propade u dva dana.
Juče smo počeli da kratimo i spasavamo ono što se spasiti može,ali slabo šta može da se spase.
Na mene je najveći utisak ostavila neočekivana LJUDSKOST i pomoć popljavljenima u nevolj,duh borbe i nade,od običnog naroda. Divan je osećaj da ima još uvek ljudi i ljudskosti.

A političare ste sami birali, zato ostavite ih na miru,ovde se desio narod a zna se ko će da pobere slavu.
феникс
Majstor majstora

Post by феникс »

Pezzo wrote:Ma ne gresi nista, pravo u centar ! Isti su svuda u svetu, ista meta isto odstojanje. Nisu zasluzili da kvarimo forum sa njima.
А да можда ипак не грешиш и ти - барем овајпут?
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Bilo bi mnogo dobro da gresim. Spadam u onih 50% koji ne izlaze na izbore. I zaobidji politiku na ovom forumu, licno te molim.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

strasno je ovo sta se desava :forvonad::forvonad::forvonad:

protiv prirode se ne moze dobiti bitka :butter:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
slavijov
Pred-majstorsko zvanje

Post by slavijov »

Kataklizmicna situacija,jos se nismo oporavili od bombardovanja a sad nas je zadesila i ova poplava,ujedinili smo se i uz pomoc svih dobrih ljudi iz regiona,evrope i sveta borimo se sa ovom vodurinom,hvala na podrsci stari.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

E ja znam jednog što je dezertirao, pala kiša u Beogradu i on odmah u Crnu Goru.
Pezzo
Ultra majstor

Post by Pezzo »

Moze Singer dosta toga da se preventivno uradi. Novi Beograd je nekada bio barustina, a deo pored Save (Staro Sajmiste) je bio vrlo cesto plavljen. Od kada je napravljen bent sa uredjenjem obale, nemamo tih problema vec punih 40 godina. Ali treba misliti na vreme. Nama su poplave bile i prethodnih godina i nadlezni nisu nista preduzimali da se to ne ponovi, a sada treba da ih hvalimo i dizemo u nebesa sto su pozvali narod da postavlja dzakove (a to je jna ranije obavljala preko noci kad zatreba). Kisa 3 dana i kapitulirali smo. Katastrofa.
Post Reply