Stari ti i ja smo najstariji ogranak stolarske radionice Rijeka stoga bez nas dvojice nikakav dogovor ili okupljanje pod naglaskom na forumaše stolarske radionice nevrjedi.
Bilo bi jako ljepo kad bi se okupili svi koji smo iz ovih krajeva a članovi smo foruma stolarske radionice ima nas.
Vladhorv Stari je slobodan skoro svaki dan jer je u penziji a ja preko tjedna dopodne a vikendom bi mi više odgovaralo a bilo bi ljepo kad bi se pridružio i poštovani kolega ZAAK pa da se upoznamo i podijelimo pokoje iskustvo i tako dalje.
@mbole, Sakhalin Island, Yuzhno ( Nogliki, tocnije ), najgore od svega je zima vjeruj mi... pozdrav. Blazeni ovi nasi domaci krajevi. Mora da stvarno volis lignju kad skoknes do Dubrovnika, haha, poslat cu ti ja par zaledjenih iz Rijeke. Pardon za offtopic.
Å trkić wrote:Stari ti i ja smo najstariji ogranak stolarske radionice Rijeka stoga bez nas dvojice nikakav dogovor ili okupljanje pod naglaskom na forumaše stolarske radionice nevrjedi.
Bilo bi jako ljepo kad bi se okupili svi koji smo iz ovih krajeva a članovi smo foruma stolarske radionice ima nas.
Vladhorv Stari je slobodan skoro svaki dan jer je u penziji a ja preko tjedna dopodne a vikendom bi mi više odgovaralo a bilo bi ljepo kad bi se pridružio i poštovani kolega ZAAK pa da se upoznamo i podijelimo pokoje iskustvo i tako dalje.
vladhorv wrote:@mbole, Sakhalin Island, Yuzhno ( Nogliki, tocnije ), najgore od svega je zima vjeruj mi... pozdrav. Blazeni ovi nasi domaci krajevi. Mora da stvarno volis lignju kad skoknes do Dubrovnika, haha, poslat cu ti ja par zaledjenih iz Rijeke. Pardon za offtopic.
Uh, bas veselo podneblje
A za lignje... pa i ne volim ih nesto preterano, al bitno je da se nesto desava a i prilicno sam tvrdoglav, kad nesto resim...
Pa evo ZAAK ja i Stari smo se danas čuli i on je spreman za druženje sada je samo na Vladhorv-u da se naspava i odluči pa ćemo se i skupiti.
Nego ZAAK iz kog si djela grada?
Uf onda prevladava Vaša strana grada ti sa Drenove,Stari sa Kastva a Vladhorv sa Viškova,no dobro čekamo njega da se odluči kad da se nađemo a za mjesto ćemo se dogovoriti.
Ima li neko bliže informacije o ovoj mašini?
Interesuje me njena preciznost. Sa njom planiram da kratim ploče širine 240-320mm dužine do 1000mm. Treba mi da taj rez bude u vinklu i precizan.
Hvala.