Bosch PTS 10

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Stari ti i ja smo najstariji ogranak stolarske radionice Rijeka stoga bez nas dvojice nikakav dogovor ili okupljanje pod naglaskom na forumaše stolarske radionice nevrjedi.
Bilo bi jako ljepo kad bi se okupili svi koji smo iz ovih krajeva a članovi smo foruma stolarske radionice ima nas.
Vladhorv Stari je slobodan skoro svaki dan jer je u penziji a ja preko tjedna dopodne a vikendom bi mi više odgovaralo a bilo bi ljepo kad bi se pridružio i poštovani kolega ZAAK pa da se upoznamo i podijelimo pokoje iskustvo i tako dalje.
Čovijek sniva a Bog realizira!
vladhorv
Zarezivač olovaka

Post by vladhorv »

@mbole, Sakhalin Island, Yuzhno ( Nogliki, tocnije ), najgore od svega je zima vjeruj mi... pozdrav. Blazeni ovi nasi domaci krajevi. Mora da stvarno volis lignju kad skoknes do Dubrovnika, haha, poslat cu ti ja par zaledjenih iz Rijeke. Pardon za offtopic.
Forza Fiume
ZAAK
Majstor početnik

Post by ZAAK »

Å trkić wrote:Stari ti i ja smo najstariji ogranak stolarske radionice Rijeka stoga bez nas dvojice nikakav dogovor ili okupljanje pod naglaskom na forumaše stolarske radionice nevrjedi.
Bilo bi jako ljepo kad bi se okupili svi koji smo iz ovih krajeva a članovi smo foruma stolarske radionice ima nas.
Vladhorv Stari je slobodan skoro svaki dan jer je u penziji a ja preko tjedna dopodne a vikendom bi mi više odgovaralo a bilo bi ljepo kad bi se pridružio i poštovani kolega ZAAK pa da se upoznamo i podijelimo pokoje iskustvo i tako dalje.
ja sam spreman, samo se javite ;)
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

vladhorv wrote:@mbole, Sakhalin Island, Yuzhno ( Nogliki, tocnije ), najgore od svega je zima vjeruj mi... pozdrav. Blazeni ovi nasi domaci krajevi. Mora da stvarno volis lignju kad skoknes do Dubrovnika, haha, poslat cu ti ja par zaledjenih iz Rijeke. Pardon za offtopic.
Uh, bas veselo podneblje :(
A za lignje... pa i ne volim ih nesto preterano, al bitno je da se nesto desava :) a i prilicno sam tvrdoglav, kad nesto resim...
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Eto ga Bole Vladhorv će riješiti lignje kod mene je piva i to je to (jest da piva neide uz lignje ali o ukusima se neraspravlja);)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Pa evo ZAAK ja i Stari smo se danas čuli i on je spreman za druženje sada je samo na Vladhorv-u da se naspava i odluči pa ćemo se i skupiti.
Nego ZAAK iz kog si djela grada?
ZAAK
Majstor početnik

Post by ZAAK »

Drenova ;)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Uf onda prevladava Vaša strana grada ti sa Drenove,Stari sa Kastva a Vladhorv sa Viškova,no dobro čekamo njega da se odluči kad da se nađemo a za mjesto ćemo se dogovoriti.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

momci meni je drago sto se vi ovako slazete i dogovarate ;),ali ovde je ipak tema bosch PTS 10:D
forum ima pp poruke.:D
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

ups mi malo zalutasmo sori
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Å trkić wrote:ups mi malo zalutasmo sori
:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
mirkem
Šegrt

Post by mirkem »

Ima li neko bliže informacije o ovoj mašini?
Interesuje me njena preciznost. Sa njom planiram da kratim ploče širine 240-320mm dužine do 1000mm. Treba mi da taj rez bude u vinklu i precizan.
Hvala.
mirkem
Šegrt

Post by mirkem »

Ima li nekih informacija?
Post Reply