Posle 4 godine arčenja zaribali mi ležajevi ,bar tako mislim jer strašno škripi i kad ga isključim momentalno stane .Da li neko zna kako se to menja i na šta da obratim pažnju ili da ga nosim nekom majstoru.Saveti dobrodošli
List sam skinuo i kad rukom okrećem dosta teško ide,nadam se da nije kako kaže Feniks.Ustvari videću kad se sve razmontira, nego dilema je da li da se sam upustim u to pa ako ne ide zvaću majstora.
ako se razumiješ u popravke kreni sam , u protivnom najbolje da daš nekome da rastavi i pogleda . Ne vjerujem da su se kućišta izraubala, prije će biti da se raspala koja kugla u kugličnom ležaju , no to treba pravilno isprešati i uprešati novo
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
Posle današnjeg čačkanja mašine ipak ću poslušati Ropeea i sutra je nosim majstoru.Hvala na savetima,konačni izveštaj sledi.PS tokom sledeće nedelje idem da vidim neku staru kombinirku,abrihter,cirkular,suport(ako sam dobro rekao)komšija kaže da je mašina od 3 kw,masivna,cena 200-300 evra,šta mislite o tome i na šta da obratim pažnju pri kupovini?
Majstor mi na cirkularu promenio ležajeve i sad radi ko besan.
Išao sam da vidim abrihter.To je ustvari neka ručno radjena skalamerija i to nije za mene i da mi da džabe.Singer bio si u pravu
Pre 2 meseca sam popravio ležajeve na womaxu,u stvari majstor,i sad radi ok ali sad popustio firung.Onaj ekscentar popustio pa ako malo ne obratim pažnju pomeri se.Kako se to popravlja ili menja