Malo mojih radova

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Toma
Precizni šegrt

Malo mojih radova

Post by Toma »

Evo slika mojih radova .Pocetnik sam ali trudim se .

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Toma
Precizni šegrt

Post by Toma »

Evo jos slika zadnje bas gitare koju sam radio . Na slici fale botuni ali su dodani i radi jako fino .

Image
Last edited by Toma on 08 Dec 2013 22:22, edited 1 time in total.
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

Bravo za sve, ali najviše mi se dopada ovaj drugi stolić od sapellija sa umetnutim staklom
Toma
Precizni šegrt

Post by Toma »

a fala , e vidim ce mi se forum svidit cim si napisao od sapelija . Normalni ljudi bi rekli mahagonija : ) . Sutra cu staviti slike jednog šanka šta radim . Sve od drva radim, ne volim plocaste materijale
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Sve pohvale.
Bas je koliko vidim javor, i steta je sto slika nije ispala bas kako treba. Rupa za struju izgleda na slici lepse nego povrsina. Verujem da je u pitanju samo polozaj svetla/kamere i da u stvarnosti i telo gitare ima "dzever" kako to kazu ili "tiger stripes" sto bi rekli englezi.
Toma
Precizni šegrt

Post by Toma »

Hvala , javor je u pitanju ali drugi komad . Zapravo pri kraju izrade dok sam sa druge strane glodao ,onda mi je glodalica prominila visinu glodanja pa sam prošao sa njom na drugu stranu . Tako da prekrijem rupu morao sam nekakvi poklopac staviti . To je problem svih jeftinih hoby glodalica i treba im se poluga za stezanje visine zaminiti sa metalnom .
Nexent
Majstor

Post by Nexent »

Bravo majstore....daleko si od pocetnika...pravi si majstor ,cim si gitaru napravio....pogledaj giare koje pravi moj drugar Selo iz loznice....zovu se SELER... JA MU POMOGNEM 5 POSTO PRI IZRADI...zoki starcevic svira na njoj i jos neki umetnici iz Srbije i Nemacke....puno srece u daljem radu!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

radovi su stvarno odlični :pljesk:

razumijem zašto trebaš bolju mašinu :prsgore: , u tvom slučaju , stvarno bih tražio polovni profi stroj
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Leny Wily
Dodavač alata

Post by Leny Wily »

:prsgore::prsgore::prsgore: meni se ćini kao profesionalac, a ne početnik,svaka čast,predobro :hurra:
Last edited by Leny Wily on 09 Dec 2013 17:06, edited 1 time in total.
Budi to što jesi.
Toma
Precizni šegrt

Post by Toma »

Hvala svima , nisam ocekivao ovoliko pohvala . Danas sam nabavio malo manji komad javora . Najgore od svega šta je ovaj baš stajao na dnu hrpe. Tako da se do njega dolazilo 10 minuta . Od njega cu napraviti gornjji dio šanka . Najgore od svega je što je širine 50-56 cm pa mi to kroz blanju nemoze nikako proci ,cak ni kroz blanju obliznjih stolara tako bit ce masu rucnog blanjanja . Ali ako se ne vidi na slici onda mogu reci da u zivo ima jako puno rebara i šara .

Image

Image
Last edited by Toma on 09 Dec 2013 18:03, edited 1 time in total.
connan
Majstor

Post by connan »

Lepi radovi,svaka čast ali od ovog parčeta javora možeš da napraviš 3 tela za gitaru,šteta da praviš šank.Da li onaj bas ostaje fretless ili stavljaš pragove ?
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
Toma
Precizni šegrt

Post by Toma »

bas ostaje fretless , stavio sam i piezo tako da stvarno jako lipo radi . A ta javor sta ima veze,naci ce se jos koji komad
zole
Precizni šegrt

Post by zole »

Lepi i korektni radovi,zaista nema šta da tražiš u pločastim materijalima.Drvo je drvo!!!!!!!!!!!
radenko
Vrhunski majstor

Post by radenko »

Odlicni radovi svaka cast majstore: :prsgore: :prsgore: :prsgore:
smirglaj nikad dosta
connan
Majstor

Post by connan »

Znači aktivna elektronika,lepo.
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
Post Reply