U tom prostoru se nalaze uticnica, produzni kablovi tu su ukljuceni i sporet i mikrotalasna. Tako je bilo zgodnije, nego da se struja vuce gore pa da se iza mikrotalasne vuce ponovo dole. A evo fotka kao odgovor na drugo pitanjefloydzg wrote:Moje pohvale. Samo me zanima čemu si ostavljao onaj prostor ispod pećnice? Time si smanjio ladicu, kad nemaš potrebe za tim jer nisi postavljao pećnicu u donji element pa ti ostaje taj prostor od 12cm, na koji uglavnom ne stavljaju ručkicu i većinom ga nitko ni ne upotrebljava. Ako je baš bio potreban da domaćica može da ubaci koju tepsiju ja bi onda tu frontu zapravio izjedna sa frontom prve ladice tako da izgleda kao da su samo dvije ladice iste veličine.
Jel imaš išta u ovom dijelu iz pećnice do zida ili su samo maske?
NIKOLAJ 4x60 wrote:Kako si rešio ugao? Kako si zatvorio prostor do plafona sa coklom? Ajd izbaci slike i reši više taj fotoaparat :smejanje: , ništa se ne vidi lepo ::neznam:: .... Inače lepa kujnica :prs:, od čega su frontovi , Fundermax?
Poznato je da je visoki sjaj materijal na kojem inace posle svakog dodira ostaje otisak, dakle i ovaj materijal je takav. Mada deluje mi da nije toliko vidljivo na ovom materijalu, da li zbog nijanse ili neceg drugog nisam siguran.Å trkić wrote:Jel se vide packe ili otisci od ruku na ovome ovako sjajnome?::neznam::
I ja tako radim, ali u ovom slucaju je musterija htela uvucenu coklu.Oxymoron wrote:Super izgleda. Mi kad pravimo ovu coklu iznad visecih elemenata, napravimo je sa podmaskom, i onda isto zavrnemo kroz visece elemente. Mislim da tad cokla bolje izgleda jer je u ravnini sa vratima , a ne sa korpusom