kuhinja

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
DrNick
Precizni šegrt

kuhinja

Post by DrNick »

Image

Image

Image

Image
connan
Majstor

Post by connan »

:tummenupp:Lepo
"..Prodaj sve osim blanje i kreni,drugom stranom Jablane kreni.."
floydzg
Šegrt

Post by floydzg »

Moje pohvale. Samo me zanima čemu si ostavljao onaj prostor ispod pećnice? Time si smanjio ladicu, kad nemaš potrebe za tim jer nisi postavljao pećnicu u donji element pa ti ostaje taj prostor od 12cm, na koji uglavnom ne stavljaju ručkicu i većinom ga nitko ni ne upotrebljava. Ako je baš bio potreban da domaćica može da ubaci koju tepsiju ja bi onda tu frontu zapravio izjedna sa frontom prve ladice tako da izgleda kao da su samo dvije ladice iste veličine.
Jel imaš išta u ovom dijelu iz pećnice do zida ili su samo maske?
on je mudar ,hrabar , vozi tako treba
on je mudar , sizan , hrabar , ludo vozi
DrNick
Precizni šegrt

Post by DrNick »

floydzg wrote:Moje pohvale. Samo me zanima čemu si ostavljao onaj prostor ispod pećnice? Time si smanjio ladicu, kad nemaš potrebe za tim jer nisi postavljao pećnicu u donji element pa ti ostaje taj prostor od 12cm, na koji uglavnom ne stavljaju ručkicu i većinom ga nitko ni ne upotrebljava. Ako je baš bio potreban da domaćica može da ubaci koju tepsiju ja bi onda tu frontu zapravio izjedna sa frontom prve ladice tako da izgleda kao da su samo dvije ladice iste veličine.
Jel imaš išta u ovom dijelu iz pećnice do zida ili su samo maske?
U tom prostoru se nalaze uticnica, produzni kablovi tu su ukljuceni i sporet i mikrotalasna. Tako je bilo zgodnije, nego da se struja vuce gore pa da se iza mikrotalasne vuce ponovo dole. A evo fotka kao odgovor na drugo pitanje ;)
Image
floydzg
Šegrt

Post by floydzg »

dobro iskorišteno :prsgore:
Last edited by floydzg on 01 Nov 2012 19:42, edited 1 time in total.
on je mudar ,hrabar , vozi tako treba
on je mudar , sizan , hrabar , ludo vozi
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

Kako si rešio ugao? Kako si zatvorio prostor do plafona sa coklom? Ajd izbaci slike i reši više taj fotoaparat :smejanje: , ništa se ne vidi lepo ::neznam:: .... Inače lepa kujnica :prs:, od čega su frontovi , Fundermax?
DrNick
Precizni šegrt

Post by DrNick »

NIKOLAJ 4x60 wrote:Kako si rešio ugao? Kako si zatvorio prostor do plafona sa coklom? Ajd izbaci slike i reši više taj fotoaparat :smejanje: , ništa se ne vidi lepo ::neznam:: .... Inače lepa kujnica :prs:, od čega su frontovi , Fundermax?
:D Fotoaparat i nije toliko los koliko sam ja los fotograf :skratta:
Sto se tice ugla nista specijalno, klasicno resenje, iz radnog dela pored fiokara se ulazi u ugao, vrata su klasicna.
Cappuccino sjaj je fundermax, a brown moorland je egger... Fioke blum, sarke takodje blum, sa usporivacem, radna ploca egger, sudopera blanko...
-NIKOLA-
Majstor majstora

Post by -NIKOLA- »

A cokla iznad frontova, kako si to resio, montaza me interesuje
DrNick
Precizni šegrt

Post by DrNick »

srafovima, kroz visece elemente... svako drugo resenje bi bilo nepotrebno komplikovanje. Jedino postoji deo iznad frizidera iza kog crevo aspiratora ulazi u ventilacioni otvor. Taj deo nije fiksiran vec moze da se skida

Image
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Jel se vide packe ili otisci od ruku na ovome ovako sjajnome?::neznam::
Čovijek sniva a Bog realizira!
DrNick
Precizni šegrt

Post by DrNick »

Å trkić wrote:Jel se vide packe ili otisci od ruku na ovome ovako sjajnome?::neznam::
Poznato je da je visoki sjaj materijal na kojem inace posle svakog dodira ostaje otisak, dakle i ovaj materijal je takav. Mada deluje mi da nije toliko vidljivo na ovom materijalu, da li zbog nijanse ili neceg drugog nisam siguran.
Oxymoron
Šegrt

Post by Oxymoron »

Super izgleda. Mi kad pravimo ovu coklu iznad visecih elemenata, napravimo je sa podmaskom, i onda isto zavrnemo kroz visece elemente. Mislim da tad cokla bolje izgleda jer je u ravnini sa vratima , a ne sa korpusom
100put crtaj, jednom prodaj
DrNick
Precizni šegrt

Post by DrNick »

Oxymoron wrote:Super izgleda. Mi kad pravimo ovu coklu iznad visecih elemenata, napravimo je sa podmaskom, i onda isto zavrnemo kroz visece elemente. Mislim da tad cokla bolje izgleda jer je u ravnini sa vratima , a ne sa korpusom
I ja tako radim, ali u ovom slucaju je musterija htela uvucenu coklu. :prsgore:
Post Reply