Brod stolarija restauracija ,pod izolacija svašta

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Jesi nasao dobar bankerai mislim koliko toliko prav? Zavrsavam jedan paviljon i gazda istog kupio bankeraj (za jeftinije pare) i nedaj boze kako je izgledao. Procedura postavljanja je bila da jedan sa stegom od dva metra priteze u ravan polozaj a drugi posle stane na istu i busi, srafi sto pre.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Da čudno je to što me pitaš ima nešto interesantno ko Tog bankeraija ? Recimo jedan komad prođe burgija kao kroz sir a recimo neki jel oma pored zapali burgiju koliko je tvrd ! U većini slučajeva nisu svi isečeni kako treba ,ja sam danas jedan seko 13,5 sa falcom drugi kraj je bio 12,8cm mislim neverovatno koliko nisu jednako isečeni ! stvar je u tome što to raste U Brazilu ko Bambus u Vijetnamu i Kini. Ima ga ko pleve tamo i tamo i nije skup jer gazdin sin je bio u brazilu na karnevalu ove godine i baš mi je pričao i o tome. A mislim da je on još ranije uvezo taj bankiraji iz Brazila baš ! Imam krivih dosta ali to je ostalo od ko zna koje količine da se eto potroši za nešto recimo ko sada što ja radim na brodu sa njim. Upravo to je to Evo nekih foki od danas
Image Image Image Image Image Od bankiraji greda roštilj šrafove sam seko kasnije Image i stepenice !:forvonad:
Last edited by MapleMan on 04 Aug 2011 00:20, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Eh od avgust nisam ništa ubacio, ovde a puno slika se stvorilo !! Dva moja saradnika i prijatelja
Image Image majstori i stolari i bravari ! Image
Last edited by MapleMan on 08 Dec 2011 09:46, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Eh dobro sam !! Mada sada ima baš puno slika koje ću povremeno ubacivati !! Ovo je period sredine prošle godine ( mislim na slike koje slede ,pa onda one dalje .Između ostalog imao sam kvar na hard disku koji je stajao prepun fajlova i slika i to je glavni razlog mog nepojavljvanja duže vreme na forumu !! Sada je u funkciji pa se slike ponovo vraćaju gde im je mesto !! Evo nekih ? Oma !!! Image Image Image Image
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Smanjujem slike na sledećoj postavci zaboravio sam sorry ovo su Å kafete za akumulatore dolaze 2 X 2 od 128 am traktorski. Izolovano stirodurom do metala i oplate zidovi pa šperploča 2cm ( da im bude toplo ) i klizeća vrata sa ramom SVE JE KONUSNO !!!! i ispod levih i desnih stepenica pred mašinskim odeljenjem !! stepenice takođe Bankiraji !!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Tih dana kolko vidim po slici 22 septembra 2011 opao je dunav Image E sada one polutke što je Bole spomeno jednom ovde evo gde idu !! 30 sijalica prostor je oko 27 kv ! Image Image Pod je odrađen ! Image Image Image Sikom lepljeno i šrafovi u falc ubušeni !!
Last edited by MapleMan on 12 Mar 2012 21:43, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa onda šrafovi koje sam spominjao da su za drvo !! Image Image Image mislim da ih sada Metabo razume koji su !! ??
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

E sada skidanje stare talasnjače cirka 45 godina hrastovina ! Image Image Image i posle toliko godina ipak ??
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa nabavka iste !! Hrastovina ! Image Image Image Image Image Dobro bilo je belike ali za ove potrebe sasvim ok ,mada i zdravih !
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

U među vremenu bilo je posla skidanje farbe i svih talasnjača možda nevezano za stolariju ? Ali možda neko nezameri dobrih imam fotki ovde !! I pored posla ! U suštini to su sve neophodne pripreme ? Dunav je bio u neverovatnom niskom vodostaju tih dana što je i bila velika korist u poslu ( ja nepamtim da je bio ovako nizak ) + društvo labudova !! Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image I farbanje !!
Last edited by MapleMan on 12 Mar 2012 22:51, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

U među vremenu bilo je nekih drugih poslova nevezano ovde ali roba je stigla ! I odložena u spremište da se suši ? ! Dimenzije su 160 x 150 od 1000 do 2500 mm kako koja ? i veoma lepo ih je brenta odradila. Image Image Image Image Image Image Image Image I na kraju dana ? Image
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

meni je najlepsi kraj dana :smejanje:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

singer wrote:meni je najlepsi kraj dana :smejanje:
:prsgore::pljesk::pljesk::pljesk::prsgore:
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa ako vam se baš sviđa kraj dana evo i ovde do kraja video odavno postavljen !! To jest dan pred Svetog Nikolu !! http://www.youtube.com/watch?v=KyQzJynW-Gk
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

pekli u dn.sobi a? :forvonad::forvonad::forvonad:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply