Brod stolarija restauracija ,pod izolacija svašta
Da čudno je to što me pitaš ima nešto interesantno ko Tog bankeraija ? Recimo jedan komad prođe burgija kao kroz sir a recimo neki jel oma pored zapali burgiju koliko je tvrd ! U većini slučajeva nisu svi isečeni kako treba ,ja sam danas jedan seko 13,5 sa falcom drugi kraj je bio 12,8cm mislim neverovatno koliko nisu jednako isečeni ! stvar je u tome što to raste U Brazilu ko Bambus u Vijetnamu i Kini. Ima ga ko pleve tamo i tamo i nije skup jer gazdin sin je bio u brazilu na karnevalu ove godine i baš mi je pričao i o tome. A mislim da je on još ranije uvezo taj bankiraji iz Brazila baš ! Imam krivih dosta ali to je ostalo od ko zna koje količine da se eto potroši za nešto recimo ko sada što ja radim na brodu sa njim. Upravo to je to Evo nekih foki od danas
Od bankiraji greda roštilj šrafove sam seko kasnije
i stepenice !:forvonad:

Last edited by MapleMan on 04 Aug 2011 00:20, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Eh od avgust nisam ništa ubacio, ovde a puno slika se stvorilo !! Dva moja saradnika i prijatelja
majstori i stolari i bravari ! 

Last edited by MapleMan on 08 Dec 2011 09:46, edited 1 time in total.
Eh dobro sam !! Mada sada ima baš puno slika koje ću povremeno ubacivati !! Ovo je period sredine prošle godine ( mislim na slike koje slede ,pa onda one dalje .Između ostalog imao sam kvar na hard disku koji je stajao prepun fajlova i slika i to je glavni razlog mog nepojavljvanja duže vreme na forumu !! Sada je u funkciji pa se slike ponovo vraćaju gde im je mesto !! Evo nekih ? Oma !!!

Smanjujem slike na sledećoj postavci zaboravio sam sorry ovo su Å kafete za akumulatore dolaze 2 X 2 od 128 am traktorski. Izolovano stirodurom do metala i oplate zidovi pa šperploča 2cm ( da im bude toplo ) i klizeća vrata sa ramom SVE JE KONUSNO !!!! i ispod levih i desnih stepenica pred mašinskim odeljenjem !! stepenice takođe Bankiraji !!
Tih dana kolko vidim po slici 22 septembra 2011 opao je dunav
E sada one polutke što je Bole spomeno jednom ovde evo gde idu !! 30 sijalica prostor je oko 27 kv !
Pod je odrađen !
Sikom lepljeno i šrafovi u falc ubušeni !!

Last edited by MapleMan on 12 Mar 2012 21:43, edited 1 time in total.
U među vremenu bilo je posla skidanje farbe i svih talasnjača možda nevezano za stolariju ? Ali možda neko nezameri dobrih imam fotki ovde !! I pored posla ! U suštini to su sve neophodne pripreme ? Dunav je bio u neverovatnom niskom vodostaju tih dana što je i bila velika korist u poslu ( ja nepamtim da je bio ovako nizak ) + društvo labudova !!
I farbanje !!

Last edited by MapleMan on 12 Mar 2012 22:51, edited 1 time in total.
Pa ako vam se baš sviđa kraj dana evo i ovde do kraja video odavno postavljen !! To jest dan pred Svetog Nikolu !! http://www.youtube.com/watch?v=KyQzJynW-Gk