Ovu tvrdnju bi prihvatil s velikom rezervom.singer wrote:... da ce doci vreme kad ce se nesto pokvariti a tada je osudjen da ide i kupi deo "iskljucivo" u njihov servis(zbog colovnih mera)dok zeleni bosch je odlican kompromis za njega a delova ima i lezajeva na svakom "cosku".
nadam se da sam bio jasan.
Pred 15-ak godina kupio sam B&D kutnu brusilicu 230 mm, rabljenu (vec tada staru vise od desetak godina) koja je taska ko kamen, velika ko sam vrag, nema postupno ubrzanje nego kad upalis opali te po rukama kak treba i slicno.
Oni koji su koristili alate starijeg datuma znaju o cemu pricam.
Nakon relativno kratke upotrebe mi se lager u glavi doslovce raspal na pun k.... komada.
Tada sam se dao u potragu za originalnim lagerom kojeg sam pronasao i stvarno je bil skup do zla boga, ali, ..... uvijek ima nakakvo ali... pronasao sam jedan lager koji je pasao vanjskim i unutarnjim dimenzijama originalu (vise se ne sjecam ali bil je nekakav standardni), jedino nije bio iste sirine za mizerni novac (prije 10-ak godina bila je rijec o ~5 kn, tada je to bila cijena priblizno litre do litre i po benzina).
Naravno bilo me bilo malo strah hoce li lager izdrzati, ali eto, jos i danas radi s tim istim lagerom i ne pokazuje nikakve probleme.
Takodjer je moj tata davnih 70-ih godina kupil onu B&D busilicu na koju su se mogli prikljuciti kojekakvi prikljucci i imam ju jos i dan danas, ali vise nije skoro za nista jer glava plese na sve strane, ali motor radi manje vise ko i prvog dana.