Pozdrav
Znaci popravka puza ne dolazi u obzir,ostaje samo da nadjem isti rotor.Inace moram da priznam da sam se iznapravio piljevine ovom alatkom,cak je i Singerov poklon proban na njoj.Sve u svemu kolko,para tolko muzike.Voleo bih da cujem jos neko misljenje,Dikar tebi hvala.:tummenupp:dikar wrote:Prvi put cujem za ovaj CMI, nakon malo guglanja http://heimwerker.shop.ebay.de/Heimwerk ... l?_nkw=cmi ispada da "proizvode" sve i svasta i uz to su jeftiniji i od Einhella . Meni vuce na kinesko nemacku "kooperativu" Nemci narucuju a kinezi proizvode.
Sigurno si citao moje postove o Iskrinom cirkularu.
Najbolje je da skines rotor pa obidjes servise i buvljake mozda se nesto potrefi.
Koliko znam u Kini ima brdo fabrika za alate, a samo nekoliko za motore, a ti motori su neke evropske ili americke kopije
Inace ako te neko ubedjuje na popravak puza zaboravi, i najkvalitetnija popravka nece raditi vise od 5-10 sati
I ovo sam dobio na poklon,a poklonjenom konju u zube se ne gleda:D,mislim da je cena novog oko 180 jura tako da bas i nije jeftin,bar za mene.E sad bi bilo lepo da nalutam na neki odgovarajuci rotor i cepaj...singer wrote:na zalost i moj ti je savet kao i Dikarov.
sad vidis zasto blebecemo o kvalitetnom alatu!!!
naravno treba izdvojiti pare i za takav(kopije tj kineski)ali ako ces malo cesce raditi s njim prosto nema rezervnih delova kada se pokvari!!!
E prijatelju Vi lepo pricate, ali mi ne slusamo.singer wrote:na zalost i moj ti je savet kao i Dikarov.
sad vidis zasto blebecemo o kvalitetnom alatu!!!
naravno treba izdvojiti pare i za takav(kopije tj kineski)ali ako ces malo cesce raditi s njim prosto nema rezervnih delova kada se pokvari!!!
Izvini,ali,nisam te razumeo :forvonad:branimir wrote:U krajnjem slucaju, ako ne nadjes rotor kupi neki cirkular, odseci visak i napakuj
umesto ovoga (ima brusilica da radi), pored onog kojeg ces kupiti imaces jos jedan, sto i nije lose
Imam ih tri, i nekad su sva tri angazovana u isto vreme.
To ti je sugestija sa moje strane.