Makita?

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
zole
Precizni šegrt

Makita?

Post by zole »

Ko prodaje makitine alate u NS-u?Jesu li iste cene u BG i NS?
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Mislim da su cene u celoj Evropi ujednacene. Cak sam i cuo da predstavnici makite idu po radnjama i proveravaju.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
becka75
Pred-majstorsko zvanje

Post by becka75 »

Razlika je + - 100 dinara!
Misko
Pred-majstorsko zvanje

Post by Misko »

Jedno glupo pitanje što ne vidiš gde ti je najeftinija,izračunaj slanje siti ekspresom ili ti brzom poštom i to ti je to.
vladapvlvc
Samostalni majstor

Post by vladapvlvc »

velja wrote:Mislim da su cene u celoj Evropi ujednacene. Cak sam i cuo da predstavnici makite idu po radnjama i proveravaju.
To je chitava istina cene su svuda iste i to ne samo za Makitu nego i za bosch i skill i dewalt itd.Svi proizvodjachi daju njihovim dilerima procenat i to je to jedina nazovimo marka kod koje to ne vazi je Einhell i alati slichne cene i kvaliteta.
VELIKE tajne MALIH majstora
Marko Enter
Majstor majstora

Post by Marko Enter »

Ma da , cene svud skoro iste razlika mozda 100-200 din

pozdrav Marko
Bez znanja nema zanata :)
zole
Precizni šegrt

Post by zole »

Čuo sam da je u Galebu-u Å apcu plavi bosh neka promo verzija velike/male brusilice u kompletu 12000 din a u ostalim radnjama u drugim gradovima sam proverio taj komplet košta 15000 din. Nimalo naivno 3000 din. pogotovo što se radi o bosh-u!tako da bih rekao da cene... baš i nisu svuda iste!
vladapvlvc
Samostalni majstor

Post by vladapvlvc »

zole wrote:Čuo sam da je u Galebu-u Å apcu plavi bosh neka promo verzija velike/male brusilice u kompletu 12000 din a u ostalim radnjama u drugim gradovima sam proverio taj komplet košta 15000 din. Nimalo naivno 3000 din. pogotovo što se radi o bosh-u!tako da bih rekao da cene... baš i nisu svuda iste!
Prodavac ce uvek da ti da popuet ako uzimash vishe stvari.U dabs alatima u Beogradu prshle godine ja i kum smo za makitinu shlajfericu na poklon dobili skill aku bushilicu.
vladapvlvc
Samostalni majstor

Post by vladapvlvc »

Jbt ja pola slova proguta.
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

Provereno znam da se u crnoj gori prodaju na akcijama modeli od 75 do 120 eura ,kod nas u novom sadu to je nemoguce .cene su u radnjama.u crnoj gori se radnja zove okov.
Rad je molitva.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Danas došoh do saznanja od starog i iskusnog servisera el.alata da stvarno Makita vrijedi i da je još ona jedina koja svoje alate i djelove sama proizvodi a sve ostalo da je iz Kine.Za DeWALT govori da su im pneumatski čekići ok a drugo je klasu niže od Makite kao i svi ostali šta znači kupujte Makitu a pogotovo mi je naglasio frezere(glodalice).
Čovijek sniva a Bog realizira!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Za cekice mogu da potvrdim da su odlicni. Imam jedan relativno mali (2400) vec nekih 7-8 godina. Sta je sve odradio i izdrzao... (provlacenje racunarske kablaze je gradjevinski posao). Recimo rupa 25mm dubine 50cm kroz betonsku gredu. Traje, al je uradi (doduse i burgija je bila bas dobra ona sa dodatnim secivima na obodu vrha).
BODARA98
Majstor početnik

Post by BODARA98 »

kod nas su cene u zadnje vreme opale skroz,i razlikuju se od radnje do radnje,gdj razlika varira i do 50e
ko radi taj se i umori
GORAN
Precizni šegrt

Post by GORAN »

Neki artikli su naglo pojeftinili kod pojedinih proizvođača pa ko ima zalihe mora drzati cenu dok ne rasproda
Bez alata nema zanata
Post Reply