Gde nabavljate puno drvo?

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
LG
Precizni šegrt

Gde nabavljate puno drvo?

Post by LG »

Drage kolege,

Gde nabavljate kvalitetno suseno puno drvo (hrast, tresnja, orah ...) a da je na podruciju Srbije? Zamolio bih one koji imaju kontakte da mi iste ili ostave na ovoj temi ili na privatnoj poruci.

Pozdrav i hvala.
sphex
Šegrt

Post by sphex »

sad će mbole da te ispravi za ovo puno drvo ;)
LG
Precizni šegrt

Post by LG »

sphex wrote:sad će mbole da te ispravi za ovo puno drvo ;)
ako, samo nek da neki kontakt usput :)
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

LG wrote:Drage kolege,

Gde nabavljate kvalitetno suseno puno drvo (hrast, tresnja, orah ...) a da je na podruciju Srbije? Zamolio bih one koji imaju kontakte da mi iste ili ostave na ovoj temi ili na privatnoj poruci.

Pozdrav i hvala.
ima u NS.:)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

I u Backoj Palanci.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

LG wrote:
Isto gde i prazno :)

A evo i kontakta:
Jaf u pazovi ima odlican izbor, ali i visoke cene. Ako ti treba egzotika (tikovina, ipe, zebrano, wenge...) jos uvek nismo nasli drugi izvor.
Ima jedna firma u slancima http://strajko.com/v5/ koja takodje drzi dobar izbor (nisam bio tamo, samo na osnovu tudjih iskustava).
LG
Precizni šegrt

Post by LG »

mbole wrote:
LG wrote:
Isto gde i prazno :)

A evo i kontakta:
Jaf u pazovi ima odlican izbor, ali i visoke cene. Ako ti treba egzotika (tikovina, ipe, zebrano, wenge...) jos uvek nismo nasli drugi izvor.
Ima jedna firma u slancima http://strajko.com/v5/ koja takodje drzi dobar izbor (nisam bio tamo, samo na osnovu tudjih iskustava).
:)))))))))))) u pravu si :)))))) bas si me nasmejao :) Hvala!
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Jel' isao neko skoro u Drvo trade? Ja sam tamo kupovao lepih dasaka...ali odavno nisam bio.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

E da, njih sam zaboravio. Nezgodni su mi posto su radili samo do 16:00 a u to doba sam i ja na poslu.
redforest
Brzi dodavač alata

Post by redforest »

drvo promet beograd...
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Koji Drvo promet? Jel' to Drvopromet Kula, na zrenjaninskom putu kod Koteza?
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

mbole wrote:E da, njih sam zaboravio. Nezgodni su mi posto su radili samo do 16:00 a u to doba sam i ja na poslu.
Meni je taj problem sa Jaf-om...nikako da odem tamo, a kanim se vec godinu dana i vise... Samo ovi u Surcinu bar rade subotom pa moze da se ode, a ovi u Pazovi samo radnim danom...
ninja
Majstor stolar

Post by ninja »

i mene zanima gdje ima u zagrebu ili podravini za kupiti suo drvo, grab, bukva, hrast. da li je to najbolje gledati po nekim pilanama ili gdje?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ninja wrote:i mene zanima gdje ima u zagrebu ili podravini za kupiti suo drvo, grab, bukva, hrast. da li je to najbolje gledati po nekim pilanama ili gdje?
Hrvoje to trazis po stovaristima koja imaju susaru nikako privatno(moze ako imas vlagometar)i ako se razumes u gradju.
izmedju ostalog podravina i zapadna slavonija gradje kolko oces na svakom cosku(barem su ti krajevi po tome poznati i bogati):tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ninja
Majstor stolar

Post by ninja »

stovaristima!?!? i kako mislis nikako privatno, to znaci ne kupovati od ljudi koji imaju doma?
meni bi trebalo hrasta ili bukve da si napravim stolarski stol pa me zanima gdje bi to mogao nabaviti.podravina je velika, pa bi mi dobro dosle neke barem malo preciznije upute/mjesta gdje da pogledam/pitam ili bilo sta.
bio sam poslao mail jednoj pilani blizu sesveta upit za drvo ali su dosta skupi, za kubik sirove bukve 3500 kn a za kubih sirovog hrasta 5000 kn.
ako ima tko iz zagreba/podravine pa da mi moze reci gdje kupuje.
i kako ljudi bas koji se bave stoalrijom nabavljaju drvo, jel kupuju gotovo/suho ili kupe sirovo pa suse?
Post Reply