Gde nabavljate puno drvo?
Gde nabavljate puno drvo?
Drage kolege,
Gde nabavljate kvalitetno suseno puno drvo (hrast, tresnja, orah ...) a da je na podruciju Srbije? Zamolio bih one koji imaju kontakte da mi iste ili ostave na ovoj temi ili na privatnoj poruci.
Pozdrav i hvala.
Gde nabavljate kvalitetno suseno puno drvo (hrast, tresnja, orah ...) a da je na podruciju Srbije? Zamolio bih one koji imaju kontakte da mi iste ili ostave na ovoj temi ili na privatnoj poruci.
Pozdrav i hvala.
ima u NS.LG wrote:Drage kolege,
Pozdrav i hvala.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Isto gde i praznoLG wrote:ako, samo nek da neki kontakt usputsphex wrote:sad će mbole da te ispravi za ovo puno drvo

A evo i kontakta:
Jaf u pazovi ima odlican izbor, ali i visoke cene. Ako ti treba egzotika (tikovina, ipe, zebrano, wenge...) jos uvek nismo nasli drugi izvor.
Ima jedna firma u slancima http://strajko.com/v5/ koja takodje drzi dobar izbor (nisam bio tamo, samo na osnovu tudjih iskustava).
mbole wrote:Isto gde i praznoLG wrote:ako, samo nek da neki kontakt usputsphex wrote:sad će mbole da te ispravi za ovo puno drvo
A evo i kontakta:
Jaf u pazovi ima odlican izbor, ali i visoke cene. Ako ti treba egzotika (tikovina, ipe, zebrano, wenge...) jos uvek nismo nasli drugi izvor.
Ima jedna firma u slancima http://strajko.com/v5/ koja takodje drzi dobar izbor (nisam bio tamo, samo na osnovu tudjih iskustava).

Meni je taj problem sa Jaf-om...nikako da odem tamo, a kanim se vec godinu dana i vise... Samo ovi u Surcinu bar rade subotom pa moze da se ode, a ovi u Pazovi samo radnim danom...mbole wrote:E da, njih sam zaboravio. Nezgodni su mi posto su radili samo do 16:00 a u to doba sam i ja na poslu.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Hrvoje to trazis po stovaristima koja imaju susaru nikako privatno(moze ako imas vlagometar)i ako se razumes u gradju.ninja wrote:i mene zanima gdje ima u zagrebu ili podravini za kupiti suo drvo, grab, bukva, hrast. da li je to najbolje gledati po nekim pilanama ili gdje?
izmedju ostalog podravina i zapadna slavonija gradje kolko oces na svakom cosku(barem su ti krajevi po tome poznati i bogati):tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
stovaristima!?!? i kako mislis nikako privatno, to znaci ne kupovati od ljudi koji imaju doma?
meni bi trebalo hrasta ili bukve da si napravim stolarski stol pa me zanima gdje bi to mogao nabaviti.podravina je velika, pa bi mi dobro dosle neke barem malo preciznije upute/mjesta gdje da pogledam/pitam ili bilo sta.
bio sam poslao mail jednoj pilani blizu sesveta upit za drvo ali su dosta skupi, za kubik sirove bukve 3500 kn a za kubih sirovog hrasta 5000 kn.
ako ima tko iz zagreba/podravine pa da mi moze reci gdje kupuje.
i kako ljudi bas koji se bave stoalrijom nabavljaju drvo, jel kupuju gotovo/suho ili kupe sirovo pa suse?
meni bi trebalo hrasta ili bukve da si napravim stolarski stol pa me zanima gdje bi to mogao nabaviti.podravina je velika, pa bi mi dobro dosle neke barem malo preciznije upute/mjesta gdje da pogledam/pitam ili bilo sta.
bio sam poslao mail jednoj pilani blizu sesveta upit za drvo ali su dosta skupi, za kubik sirove bukve 3500 kn a za kubih sirovog hrasta 5000 kn.
ako ima tko iz zagreba/podravine pa da mi moze reci gdje kupuje.
i kako ljudi bas koji se bave stoalrijom nabavljaju drvo, jel kupuju gotovo/suho ili kupe sirovo pa suse?