st stolar
ma nešto sam sad vidio, a to mi nije nikako jasno, zašto god na ladicama je kontra od ostalih vratiju? a onda ova lakša pitanja: zašto u visokim ladicama koristiš niske bočne s relinzima, a ne visoke s relinzima; zašto, a ne vezano za kvalitetu, nego za olakšanje posla, ne koristiš metaboxe od bluma, a ne od hetticha (prihvati su im aj bok). i jedan moj osobni stav, ne volim da je kant u drugoj boji od iverala, iako, da ima to jednu prednost, ali ne hvala. i zadnje, isto ne vezano za kvalitetu, što je ovo rupa za perilicu; što neće smetati ona utičnica odmah iza perilice?
a sad, gdje si nabavio lajsne?
ajoj nikad kraja, mi se čini da su na ovoj komodi od 40cm vijci s gornje desne strane, molim te kaži da nisu.
a sad, gdje si nabavio lajsne?
ajoj nikad kraja, mi se čini da su na ovoj komodi od 40cm vijci s gornje desne strane, molim te kaži da nisu.
Å to se tiče goda ako kupac traži da su godovi okomito na ostalim frontama što je po meni i prirodno jer je iveral s godovima napravljen da imitira drvo a fronte od punog drva nikad nebi išle sa vodoravnim pravcom goda po kraćoj strani kao što je to moderno okretati na iveralu, pa su tom logikom i fronte ladica okrenute da prate dužu stranu. Ladice su tandembox a kod njih nema 4 visine kao kod metaboxa, meni osobno su prihvatnici na hettich metaboxima bolji nego blumovi.Å to se kanta tiče bilo bi bolje da su sve stranice wenge kao kuhinja a ne bijele ali za dobiti što jeftiniju kuhinju a ne :hurra:gubiti na kvaliteti to je jedini način. Utičnica neće smetati jer će perilica biti ukopčana u drugu iza ladičara. Vidljive strane kuhinje nikad ne spajam vijcima nego lijepim ali ovdje mi se desio peh! Ove lajsne ti ima sch.:hurra:
Last edited by ST STOLAR on 05 Feb 2011 22:46, edited 1 time in total.
nikako se ne mogu složiti s tom teorijom oko godova, ali ako je tako kupac inzistirao, ajde... ali ne. ako već kod hetticha nema višljih tandemboxa, trebalo bi staviti duple relinge.ST STOLAR wrote:Å to se tiče goda ako kupac traži da su godovi okomito na ostalim frontama što je po meni i prirodno jer je iveral s godovima napravljen da imitira drvo a fronte od punog drva nikad nebi išle sa vodoravnim pravcom goda po kraćoj strani kao što je to moderno okretati na iveralu, pa su tom logikom i fronte ladica okrenute da prate dužu stranu. Ladice su tandembox a kod njih nema 4 visine kao kod metaboxa, meni osobno su prihvatnici na hettich metaboxima bolji nego blumovi.Å to se kanta tiče bilo bi bolje da su sve stranice wenge kao kuhinja a ne bijele ali za dobiti što jeftiniju kuhinju a ne :hurra:gubiti na kvaliteti to je jedini način. Utičnica neće smetati jer će perilica biti ukopčana u drugu iza ladičara. Vidljive strane kuhinje nikad ne spajam vijcima nego lijepim ali ovdje mi se desio peh! Ove lajsne ti ima sch.:hurra:
kolika je cijena ovih lajsni?