st stolar

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
tishler
Moderator
Moderator

Post by tishler »

evo pa vjezbaj
viewforum.php?id=19
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

www.stolarskaradionica.com
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Evo naučio sam napokon objavljivati slike pa da objavim najsviježiji rad. Uskoro stiže još slika!
Last edited by ST STOLAR on 05 Feb 2011 20:07, edited 1 time in total.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

lepa kujna.:tummenupp:
a opis???:ironisk:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Nisam još gotov sa slikama :forbannad:
Last edited by ST STOLAR on 05 Feb 2011 19:06, edited 1 time in total.
mate512
Zarezivač olovaka

Post by mate512 »

evo, da ne ispadne da samo negativo kritiziram, ovo moram pohvaliti, iako sam vidio 2-3 uptinika u kuhinji. ovo mi izgleda kao kvalitetan, pa i vrlo kvalitetan rad. čestitam! p.s. gdje si nabavio ove lajsne?
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Odgovorim ti kad čujem koji upitnici ps. nepalim se na kritike haha
mate512
Zarezivač olovaka

Post by mate512 »

ma nešto sam sad vidio, a to mi nije nikako jasno, zašto god na ladicama je kontra od ostalih vratiju? a onda ova lakša pitanja: zašto u visokim ladicama koristiš niske bočne s relinzima, a ne visoke s relinzima; zašto, a ne vezano za kvalitetu, nego za olakšanje posla, ne koristiš metaboxe od bluma, a ne od hetticha (prihvati su im aj bok). i jedan moj osobni stav, ne volim da je kant u drugoj boji od iverala, iako, da ima to jednu prednost, ali ne hvala. i zadnje, isto ne vezano za kvalitetu, što je ovo rupa za perilicu; što neće smetati ona utičnica odmah iza perilice?
a sad, gdje si nabavio lajsne?
ajoj nikad kraja, mi se čini da su na ovoj komodi od 40cm vijci s gornje desne strane, molim te kaži da nisu.
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Å to se tiče goda ako kupac traži da su godovi okomito na ostalim frontama što je po meni i prirodno jer je iveral s godovima napravljen da imitira drvo a fronte od punog drva nikad nebi išle sa vodoravnim pravcom goda po kraćoj strani kao što je to moderno okretati na iveralu, pa su tom logikom i fronte ladica okrenute da prate dužu stranu. Ladice su tandembox a kod njih nema 4 visine kao kod metaboxa, meni osobno su prihvatnici na hettich metaboxima bolji nego blumovi.Å to se kanta tiče bilo bi bolje da su sve stranice wenge kao kuhinja a ne bijele ali za dobiti što jeftiniju kuhinju a ne :hurra:gubiti na kvaliteti to je jedini način. Utičnica neće smetati jer će perilica biti ukopčana u drugu iza ladičara. Vidljive strane kuhinje nikad ne spajam vijcima nego lijepim ali ovdje mi se desio peh! Ove lajsne ti ima sch.:hurra:
Last edited by ST STOLAR on 05 Feb 2011 22:46, edited 1 time in total.
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ugradni predsobni ormar.
Last edited by ST STOLAR on 05 Feb 2011 22:41, edited 1 time in total.
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

Lepa kuhinja :tummenupp: Pitanje: od čega je pod gde je sudoper?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ST STOLAR wrote:Nisam još gotov sa slikama :forbannad:
dobro prijatelju kad budes gotov ti javi.;)
nema potrebe da crvenis jer imamo sve vreme ovoga sveta da gledamo slike :)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
mate512
Zarezivač olovaka

Post by mate512 »

ST STOLAR wrote:Å to se tiče goda ako kupac traži da su godovi okomito na ostalim frontama što je po meni i prirodno jer je iveral s godovima napravljen da imitira drvo a fronte od punog drva nikad nebi išle sa vodoravnim pravcom goda po kraćoj strani kao što je to moderno okretati na iveralu, pa su tom logikom i fronte ladica okrenute da prate dužu stranu. Ladice su tandembox a kod njih nema 4 visine kao kod metaboxa, meni osobno su prihvatnici na hettich metaboxima bolji nego blumovi.Å to se kanta tiče bilo bi bolje da su sve stranice wenge kao kuhinja a ne bijele ali za dobiti što jeftiniju kuhinju a ne :hurra:gubiti na kvaliteti to je jedini način. Utičnica neće smetati jer će perilica biti ukopčana u drugu iza ladičara. Vidljive strane kuhinje nikad ne spajam vijcima nego lijepim ali ovdje mi se desio peh! Ove lajsne ti ima sch.:hurra:
nikako se ne mogu složiti s tom teorijom oko godova, ali ako je tako kupac inzistirao, ajde... ali ne. ako već kod hetticha nema višljih tandemboxa, trebalo bi staviti duple relinge.
kolika je cijena ovih lajsni?
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Ma nisam ja mislio tako baš da crvenim! naravno da ima vremena!
Last edited by ST STOLAR on 06 Feb 2011 12:41, edited 1 time in total.
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Cijena lajsni je 30 kn. metar Malo su specifične za postavljanje jer kutnik ne prekriva rez kao kod ostalih nego on dolazi samo do njega tako da rez mora biti savršen. Ja nosim na montažu brusilicu na stalku i s njom režem.
ST STOLAR
Majstor stolar

Post by ST STOLAR »

Na pod sudopera je dodan lim koji služi za to, odnosno u slučaju curenja sifona ili vode spriječava da voda dođe do drvenog dijela i uništi element.
Post Reply