okrugli drveni stapovi/sipke

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
boggy
Majstor majstora

okrugli drveni stapovi/sipke

Post by boggy »

Gde mogu da se kupe okrugli stapovi ili sipke od drveta, nebitno kog... kao oni sto se koriste za drske za metle, drzaci za ofingere u ormanima, garnisne za zavese... presek moze biti od 15-50mm, pri tom mi ne trebaju sve dimenzije, niti razne dimenzije, nego bi recimo 25mm bilo sasvim zadovoljavajuce...
Recimo da mi toga moze trebati 0.2 - 0.5m3... ne znam sada tacno, treba mi veca kolicina, ali ne i pun kamion toga...
Last edited by boggy on 28 Feb 2008 20:58, edited 1 time in total.
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Pošto već imaš frezer, a nisi stolar, najbolje je da ih sam napraviš pomoću bita za obaranje ivica i četvrtke drvene (naravno). Å irina bita X 2 jednako dimenzija šipke. Vidi najnoviji video fajl na http://www.woodworkingonline.com/category/podcast/ sto za frezer.
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

Bojan wrote:Pošto već imaš frezer, a nisi stolar, najbolje je da ih sam napraviš pomoću bita za obaranje ivica i četvrtke drvene (naravno). Å irina bira X 2 jednako dimenzija šipke. Vidi najnoviji video fajl na http://www.woodworkingonline.com/category/podcast/ sto za frezer.
hm... s obzirom na kolicinu koja mi treba... bojim se da ce se moj Einhell raspasti u toku tog poduhvata... :/

Bez ozbiljnije masine se ne bi usudio....

Svejedno, razmislicu i o tome, ako nista drugo ne preostane... videcemo sta ce ostali reci...
Last edited by boggy on 28 Feb 2008 22:15, edited 1 time in total.
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Jednom će morati da se raspadne, kao i moj uostalom.

Kao što su mi bivše kolege govorile : "Oženi se i ti, zašto da tebi bude bolje nego nama...". :lol:
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

Bojan wrote:Jednom će morati da se raspadne, kao i moj uostalom.
Ma ne zalim ja za frezerom, nego sto cu posle morati da kupim jos... dva ... tri... koliko bi Einhella satr'o u tom poduhvatu ni ne znam... o glodalima da i ne govorim...
Bojan wrote:Kao što su mi bivše kolege govorile : "Oženi se i ti, zašto da tebi bude bolje nego nama...". :lol:
:lol:
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Mozda glup predlog, al sto ne navatas na prvoj pijaci nekog od ovih sto prodaju metle?
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

mbole wrote:Mozda glup predlog, al sto ne navatas na prvoj pijaci nekog od ovih sto prodaju metle?
Nije glup predlog ni malo, barem sam i ja o tome razmisljao :) ... al', eto, nadam se da ce neko znati ko to stvarno proizvodi, jer na pijaci tesko da cu naleteti na proizvodjaca...

Hvala Bole :)
Last edited by boggy on 29 Feb 2008 12:02, edited 1 time in total.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Ima kod nas,prave ljudi od pruca svasta(stoklice,stolove,klupe)oni koriste te oblice,raspitam se pa ti javim.
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

Dule wrote:Ima kod nas,prave ljudi od pruca svasta(stoklice,stolove,klupe)oni koriste te oblice,raspitam se pa ti javim.
E TO! :)

Hvala Dule!!! :) :)
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Bukova fi 32,duzni metar 20din,a fi 22 treba da mi jave,ja ti pustim broj na pp.pa kontaktiraj ljude,normalno ako ti odgovara.
boggy
Majstor majstora

Post by boggy »

Dule wrote:Bukova fi 32,duzni metar 20din,a fi 22 treba da mi jave,ja ti pustim broj na pp.pa kontaktiraj ljude,normalno ako ti odgovara.
OK! :)
Post Reply