okrugli drveni stapovi/sipke
okrugli drveni stapovi/sipke
Gde mogu da se kupe okrugli stapovi ili sipke od drveta, nebitno kog... kao oni sto se koriste za drske za metle, drzaci za ofingere u ormanima, garnisne za zavese... presek moze biti od 15-50mm, pri tom mi ne trebaju sve dimenzije, niti razne dimenzije, nego bi recimo 25mm bilo sasvim zadovoljavajuce...
Recimo da mi toga moze trebati 0.2 - 0.5m3... ne znam sada tacno, treba mi veca kolicina, ali ne i pun kamion toga...
Recimo da mi toga moze trebati 0.2 - 0.5m3... ne znam sada tacno, treba mi veca kolicina, ali ne i pun kamion toga...
Last edited by boggy on 28 Feb 2008 20:58, edited 1 time in total.
Pošto već imaš frezer, a nisi stolar, najbolje je da ih sam napraviš pomoću bita za obaranje ivica i četvrtke drvene (naravno). Å irina bita X 2 jednako dimenzija šipke. Vidi najnoviji video fajl na http://www.woodworkingonline.com/category/podcast/ sto za frezer.
hm... s obzirom na kolicinu koja mi treba... bojim se da ce se moj Einhell raspasti u toku tog poduhvata...Bojan wrote:Pošto već imaš frezer, a nisi stolar, najbolje je da ih sam napraviš pomoću bita za obaranje ivica i četvrtke drvene (naravno). Å irina bira X 2 jednako dimenzija šipke. Vidi najnoviji video fajl na http://www.woodworkingonline.com/category/podcast/ sto za frezer.

Bez ozbiljnije masine se ne bi usudio....
Svejedno, razmislicu i o tome, ako nista drugo ne preostane... videcemo sta ce ostali reci...
Last edited by boggy on 28 Feb 2008 22:15, edited 1 time in total.
Ma ne zalim ja za frezerom, nego sto cu posle morati da kupim jos... dva ... tri... koliko bi Einhella satr'o u tom poduhvatu ni ne znam... o glodalima da i ne govorim...Bojan wrote:Jednom će morati da se raspadne, kao i moj uostalom.
Bojan wrote:Kao što su mi bivše kolege govorile : "Oženi se i ti, zašto da tebi bude bolje nego nama...".

Nije glup predlog ni malo, barem sam i ja o tome razmisljaombole wrote:Mozda glup predlog, al sto ne navatas na prvoj pijaci nekog od ovih sto prodaju metle?

Hvala Bole

Last edited by boggy on 29 Feb 2008 12:02, edited 1 time in total.