Lepljenje aluminijuma i plastike
Lepljenje aluminijuma i plastike
Meni je bilo neprijatno da Vas pitam ali i ja imam VEEEEELIKI problem ( mislim da nema neke veze sa stolarijom ali tipujem na iskustvo)
Vrata na tuš kabini su kombinacija AL ram po vertikali i plastične lajsnice ( sa klizačima) po horizontali i to se raspalo kako da to ponovo sastavim ?( da ne gvirim kada se žena kupa)
Nemogu šrafčići niti pop nitne mora neki HAOS lepak
Vrata na tuš kabini su kombinacija AL ram po vertikali i plastične lajsnice ( sa klizačima) po horizontali i to se raspalo kako da to ponovo sastavim ?( da ne gvirim kada se žena kupa)
Nemogu šrafčići niti pop nitne mora neki HAOS lepak
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Od kada nemogu da okačim sličicu na stari način mnogo toga sam propustio da pitam i pokažem, jer jednostavno NEUMEM na ovaj sadašnji, tako da sam redovno tu ali vrlo retko pitam i komentarišem .
Duge lajsne dakle aluminijumske imaju šupljine a donje odnosno horizontalne plastične imaju kao klinove na krajevima koji ulaze u te šupljine.
E ti klinovi su popucali i ostali u šupljinama.Jedino rešenje mi je izgleda 20 000 i nova tuš kabina
Duge lajsne dakle aluminijumske imaju šupljine a donje odnosno horizontalne plastične imaju kao klinove na krajevima koji ulaze u te šupljine.
E ti klinovi su popucali i ostali u šupljinama.Jedino rešenje mi je izgleda 20 000 i nova tuš kabina
Sory, nekako mi je promakla ova poruka od pre neki dan.šarenko wrote:To i jeste problem nije staklo već plastični panel u matu bio je neki silikon ali se autirao, MORA DA SE UČVRSTI BAÅ MAKSIMALNO
Bice da ti treba bolji silikon

Verovatno je u originalu stavlejn neki kilav, Slavko ti napisa i gde ima da se kupi.
Ma sada radim ko crnac još neki dan a oko jaja je zadužena domaćica tako da može samo na dimljeno meso ili roštilj kod mene u Miloševcuslavko wrote:kolege nema sarenka da nam kaze sta uradi od kupatila ili za uskrs da svi idemo da to popravimo javi se sarenko da znamo kakva je situacija
Pa dragi gosti izvolte na roštiljima i kolačima i jajima..... sete jete spremili smo,