Lepljenje aluminijuma i plastike

Razne teme o raznim stvarima
Post Reply
šarenko
Majstor

Lepljenje aluminijuma i plastike

Post by šarenko »

Meni je bilo neprijatno da Vas pitam ali i ja imam VEEEEELIKI problem ( mislim da nema neke veze sa stolarijom ali tipujem na iskustvo)
Vrata na tuš kabini su kombinacija AL ram po vertikali i plastične lajsnice ( sa klizačima) po horizontali i to se raspalo kako da to ponovo sastavim ?( da ne gvirim kada se žena kupa)
Nemogu šrafčići niti pop nitne mora neki HAOS lepak
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Daj neku slikicu. Ne slikicu kupačice nego slikicu vrata :)

Kako je to bilo sastavljeno? Lepljeno ili neki drugaciji spoj?
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Od kada nemogu da okačim sličicu na stari način mnogo toga sam propustio da pitam i pokažem, jer jednostavno NEUMEM na ovaj sadašnji, tako da sam redovno tu ali vrlo retko pitam i komentarišem .
Duge lajsne dakle aluminijumske imaju šupljine a donje odnosno horizontalne plastične imaju kao klinove na krajevima koji ulaze u te šupljine.
E ti klinovi su popucali i ostali u šupljinama.Jedino rešenje mi je izgleda 20 000 i nova tuš kabina
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

A kako je staklo vezano za te lajsne? Pretpostavljam da lajsne imaju neki zleb u koji staklo upada? Ako je tako, jednostavno uguraj silikon u njega pa neka ih staklo drzi na okupu.
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

To i jeste problem nije staklo već plastični panel u matu bio je neki silikon ali se autirao, MORA DA SE UČVRSTI BAÅ  MAKSIMALNO
slavko
Zarezivač olovaka

Post by slavko »

sarenko kupi lepak u prodavnici car u kragujevcu samo vidi koji lepi jer imas koji su za te stvari.slavko
slavko
slavko
Zarezivač olovaka

Post by slavko »

sarenko javi se za lajsne,a mozes i da uzmes sto koriste elektricari za vodjenje kablova ili alu u 34
slavko
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

šarenko wrote:To i jeste problem nije staklo već plastični panel u matu bio je neki silikon ali se autirao, MORA DA SE UČVRSTI BAÅ  MAKSIMALNO
Sory, nekako mi je promakla ova poruka od pre neki dan.
Bice da ti treba bolji silikon :)
Verovatno je u originalu stavlejn neki kilav, Slavko ti napisa i gde ima da se kupi.
slavko
Zarezivač olovaka

Post by slavko »

kolege nema sarenka da nam kaze sta uradi od kupatila ili za uskrs da svi idemo da to popravimo javi se sarenko da znamo kakva je situacija
slavko
slavko
Zarezivač olovaka

Post by slavko »

pa mogli bi da otvorimo novu temu da mali pricamo kako se farbaju jaja, iduce nedelje je uskrs...da se manemo krize
slavko
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

slavko wrote:pa mogli bi da otvorimo novu temu da mali pricamo kako se farbaju jaja, iduce nedelje je uskrs...da se manemo krize
ne samo iduce vec i sutra :lol: to jest danas
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

slavko wrote:kolege nema sarenka da nam kaze sta uradi od kupatila ili za uskrs da svi idemo da to popravimo javi se sarenko da znamo kakva je situacija
Ma sada radim ko crnac još neki dan a oko jaja je zadužena domaćica tako da može samo na dimljeno meso ili roštilj kod mene u Miloševcu

Pa dragi gosti izvolte na roštiljima i kolačima i jajima..... sete jete spremili smo,
Post Reply