Srecko firma Iridija iz Rume ti uvozi sve boje za to sto ti treba a inace izvoze topolu za Sloveniju za pogrebne sanduke zovi njih .Mislim da imam tel pa cu ga poslati.
Dok jedan covek radi na abrihteru,drugi falcuje na frezeru, treci raskraja na cirkularu itd.Ova prica pije vodu samo ako imas prostora da smestis sve masine.Ako pocinjes u malom prostoru onda si primoran na kombinirku.
prostora nikad dovoljno, imam ja prostora preko 150 m2 koji hocu da iskoristim za proizvodnju sanduka, a imam prostor oko 80 m2 u kome imam proizvodnju briketa. posto se polako dolazi u situaciju kad je sve teze doci do sirovine za briket odlucio sam se za proizvodnju sanduka, pa cu ujedno imati i nesto piljevine za briket.
ali posto se nisam profesionalno bavio preradom drveta, moram da postavljam, mozda za nekoga, i glupa pitanja.
Kada bi se javio neko ko bas to radi,taj bi ti mogao najvise detalja dati o svim merama i nacinima rada.Ako napravis plasman gotovog proizvoda,probleme na koje budes nailazio resices u hodu.Ali bitna je prodaja.Bz toga nista,a da pravis 5 kom mesecno ti je po meni samo gubitak.
Tako da ti burgijaj i trazi gde bi to mogao prodavati.
nebojsa wrote:ali posto se nisam profesionalno bavio preradom drveta, moram da postavljam, mozda za nekoga, i glupa pitanja.
Nema glupih pitanja!
Sistem je jednostavan:
Svako pita ono što ne zna. Odgovara onaj ko (misli da) zna. Onda se otvori rasprava i na kraju se iskristališe odgovor. Å to više učesnika, to više argumentovanih mišljenja. Svakome ko čita postove prepušteno je da sam donese svoj konačan zaključak.