Pozdrav!
Zamolio bih za savet, naime komoda u kupatilu od MDF-a vremenom se ostetila (popucao lak i nanbubrila od vode). Prva misao je bila da odlepim lavabo, skinem plocu i odnesem negde da mi iseku istu. Medjutim, kako je ploca zalepljena plasim se da bih narusio stabilnost cele konstrukcije ukoliko je odlepim. Pa sam resio da pokusam da je sredim u sopstvenoj reziji. Imam kod kuce vibracionu slajfericu, mislio sam da obradim ostecene delove pa da ih ofarbam i prelakiram. E sad, kako se farba MDF, i mogu li da lakiram samo ostecene delove ili bih ipak morao da sredim celu plocu. Dodao sam i fotografiju da bolje shvatite o cemu pricam. Unapred zahvaljujem na savetu!
Kako popraviti ostecenje na ploci od medijapana?
- Entuzijasta BG
- Dodavač alata
- ZASto
- Pred-majstorsko zvanje
Najbezbolnija varijanta da skineš ploču (odlepiš) i odneseš nekom stolaru da ti naptavi istu takvu sa sve lakiranjem.
Imaš ovde na forumu temu o lakiranju/farbanju medijapana pa pročitaj. Mislim da ti u "domaćoj radinosti" to baš neće ispasti sjajno.
Imaš ovde na forumu temu o lakiranju/farbanju medijapana pa pročitaj. Mislim da ti u "domaćoj radinosti" to baš neće ispasti sjajno.
Make no mistake between my personality and my attitude.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.
My personality is who I am.
My attitude depends on who you are.
- Entuzijasta BG
- Dodavač alata