Rupe za nevidljive nosace police

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
choper
Dodavač alata

Post by choper »

samo jedna dopuna za rupe u zidu. Ako je polica koju ces da koristis teska ili ce biti opterecenja stvarima gledaj da ugao busenja u zid bude manji od 90 stepeni. tako ces postici efekat da kad polica buude pod opterecenjem legne na prav ugao sa zidom.
nikomah
Brzi dodavač alata

Post by nikomah »

Samo da javim da sam rešio problem bušenja rupa kod jednog penzionisanog majstora stolara.

Image
LepoJeBitiFin
Majstor majstora

Post by LepoJeBitiFin »

Nista bez penzionera . . . elem , odem skoro na neki sastanak-druzenje nas '' majstora '' i negde na pola

price pogledam sve SEDE KOSE , pa nesto mislim JBTE sta je sa ovom omladinom nisu uopste zainteresovani

za zanate ............ treba valjda jos ovoj zemlji i bravara , pekara , varioca , tesara ..................
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ako nije na dva klika... nije izvodljivo :)

A znas kako ih... za ovu zemlju...
A izgleda i ovu zemlji za njih....

No... necemo o politici :)
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

Å to se "dva klika" tiče: Lik danas u Elgradu objašnjava prodavaču na okovima kako je naručio materijal za nekakvi zidni ormarić i da bi mu sada trebalo izbušiti rupe za pante. Prodavač mu objašnjava da rupe mora izbušiti sam ili dati nekom stolaru da mu ih izbuši. Lik odustaje uz konstataciju da mu je to sada sve prekomplicirano i da će potražiti "drugo rješenje". A baš se htio ženi pohvaliti kako je sposoban sam napraviti običan ormarić za koji ga je stolar tražio ,valjda, nekoliko desetaka eura. Žena je, naravno, prisutna, gleda ga i ne vjeruje svojim očima i ušima i pita se za kakvog se je idiota udala.
Post Reply