Rupe za nevidljive nosace police
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Nista bez penzionera . . . elem , odem skoro na neki sastanak-druzenje nas '' majstora '' i negde na pola
price pogledam sve SEDE KOSE , pa nesto mislim JBTE sta je sa ovom omladinom nisu uopste zainteresovani
za zanate ............ treba valjda jos ovoj zemlji i bravara , pekara , varioca , tesara ..................
price pogledam sve SEDE KOSE , pa nesto mislim JBTE sta je sa ovom omladinom nisu uopste zainteresovani
za zanate ............ treba valjda jos ovoj zemlji i bravara , pekara , varioca , tesara ..................
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
Å to se "dva klika" tiče: Lik danas u Elgradu objašnjava prodavaču na okovima kako je naručio materijal za nekakvi zidni ormarić i da bi mu sada trebalo izbušiti rupe za pante. Prodavač mu objašnjava da rupe mora izbušiti sam ili dati nekom stolaru da mu ih izbuši. Lik odustaje uz konstataciju da mu je to sada sve prekomplicirano i da će potražiti "drugo rješenje". A baš se htio ženi pohvaliti kako je sposoban sam napraviti običan ormarić za koji ga je stolar tražio ,valjda, nekoliko desetaka eura. Žena je, naravno, prisutna, gleda ga i ne vjeruje svojim očima i ušima i pita se za kakvog se je idiota udala.