Bukovina se koristi zato sto je neutralna i zato sto se ona najbolje ponasa u uslovima gdje je nonstop potopljena u vodi ili slicnim tecnostima poput surutke!
Poznato je da cijela Venecija pluta na bukovini vec vjekovima, a i da ja toliki pritisak kad pocne da se siri da su je egipcani koristili umjesto dinamita
u kamenolomima gdje su vadili kamen za piramide!!!
Dobar je savjet da pogledas tablice i da proracunas koliko ce se elementi rasiriti prilikom koristenja, jer se oni nikad nece rasusiti kad pocnu svakodnevno da se koriste.
Sto se spojeva tice predlazem ti lastin rep, ali obavezno sa nadmjerom zbog sirenja daske!
kutijica za sir
- dragisa dragisa
- Majstor
A ja bio ubeđen da je Venecija na hrastovini
Last edited by metabo on 15 Oct 2009 13:37, edited 1 time in total.
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
- dragisa dragisa
- Majstor
Koliko sam uspeo da iscackam, Venecija je na hrastovini i borovini, koja je svojevremeno secena u Krasu u Sloveniji, kao i u Liki i Gorskom Kotaru u Hrvatskoj.
U sustini bilo koje drvo konstantno potopljeno u vodu moze da traje maltene neograniceno. Problem nastaje ako se izlozi vazduhu, i naravno najgora kombinacija malo vode, pa malo vazduha.
U sustini bilo koje drvo konstantno potopljeno u vodu moze da traje maltene neograniceno. Problem nastaje ako se izlozi vazduhu, i naravno najgora kombinacija malo vode, pa malo vazduha.