mlogo mi se svidelo . . .
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
- art of wood
- Vrhunski majstor
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
Ima li negde video zapis ? ( kad CNC radi elemente slicnih gabarita )borisa wrote:petoosni cnc i polako
Last edited by LepoJeBitiFin on 20 Sep 2017 15:33, edited 1 time in total.
ono sto znas da nacrtas znas i da napravis
Ima na you tube mnogo video zapisa. Samo kucaj 5 axis cnc woodworking
https://www.youtube.com/watch?v=kybyWaLO_6U
https://www.youtube.com/watch?v=kybyWaLO_6U
- art of wood
- Vrhunski majstor
ko je rols roj to je pitanje 

ono gore je vise kao neki masl kar :oskyldig:
salu na stranu nemam bas iskustva sa ovakvim formama koje se dobijaju iz velikih komada drveta uvek sam se pitao kako se to ponasa u okruzenju , BR je gore pokrenuo jednu lepu temu o vlazi u drvetu ,vestinama stolara.....
kako se ovo uklapa u sve to ?

ono gore je vise kao neki masl kar :oskyldig:
salu na stranu nemam bas iskustva sa ovakvim formama koje se dobijaju iz velikih komada drveta uvek sam se pitao kako se to ponasa u okruzenju , BR je gore pokrenuo jednu lepu temu o vlazi u drvetu ,vestinama stolara.....
kako se ovo uklapa u sve to ?
Pogledaj mu zazore izmedju fioka i korpusa, pa ces videti kako se uklapa;) Kod starinskog namestaja, to se sakriva trikovima.
Ja nesto nisam ljubitelj ovakvih stvari, vise volim daleko prostije komade, ali sa ispostovanim svim pravilima oko konstrukcije. E sad, negde moze da se skrate muke, ali ne bas svuda (recimo, kada pravis fioku, da se ne bi zezao sa poluskrivenim lastinim repovima, naprave se kompletni lasrtini repovi, pa se onda lice zalepi preko. Em sto se stedi rad, em sto lica mogu da se naoprave iz tanjih komada, pa se iz neke atraktivne daske izvuce vise lica za fioke. A kada su godovo lepo orijentisani, nema nikakvih problema).
Ja nesto nisam ljubitelj ovakvih stvari, vise volim daleko prostije komade, ali sa ispostovanim svim pravilima oko konstrukcije. E sad, negde moze da se skrate muke, ali ne bas svuda (recimo, kada pravis fioku, da se ne bi zezao sa poluskrivenim lastinim repovima, naprave se kompletni lasrtini repovi, pa se onda lice zalepi preko. Em sto se stedi rad, em sto lica mogu da se naoprave iz tanjih komada, pa se iz neke atraktivne daske izvuce vise lica za fioke. A kada su godovo lepo orijentisani, nema nikakvih problema).