Registracija stolarske radionice
- PorterCable
- Šegrt
- maricaiivica
- Moderator
update, prikupljeni svi papiri za poresku upravu, predato, kazu za mesecak dana cu dobiti resenje...
i za biro skupljena dokumenta, sutra vodim zirante da potpisu i zakljucujem ugovor i mogu ocekivati da subvencija legne... u sustini nema problema od samog pocetka.. sem sto sam danas zaboravio pecat kuci pa sam isao 15km do kuce i 15km nazad

i za biro skupljena dokumenta, sutra vodim zirante da potpisu i zakljucujem ugovor i mogu ocekivati da subvencija legne... u sustini nema problema od samog pocetka.. sem sto sam danas zaboravio pecat kuci pa sam isao 15km do kuce i 15km nazad

ko god bude ovo radio, opasno da obrati paznju na popunjavanje menica... sa zadnje strane, obavezno lenjirom nacrtati kvadrat, ne tolerisu mi 1mm ako predje van, mora citko i pisanim slovima (sto je za mog dedu gradjevinca bilo jako tesko
)
konacno sve zavrseno, ugovor stize postom sledece nedelje i tad ce i pare valjda... to je to, hvala sto ste bili uz mene
javicu sta kazu za pausal kad stigne resenje

konacno sve zavrseno, ugovor stize postom sledece nedelje i tad ce i pare valjda... to je to, hvala sto ste bili uz mene

javicu sta kazu za pausal kad stigne resenje
- maricaiivica
- Moderator
To "potpisivanje" citko, ovakvim ili onakvim slovima, strogo u granicama stampanog dela, forsira neki mamlaz iz Narodne Banke vec duzi niz godina. Dok neko ne popizdi, i potegne sud.
Najpre, potpis nije isto sto i ispisano ime (nebitno kojim pismom). Potpis je potpis, bio citljiv ili ne, takav je kakav je. I uopste ne mora da bude puno ime i prezime.
"Normalan" potpis se nalazi na kartonu deponovanih potpisa, i naravno razlikuje se od ovoga na menicama.
Najpre, potpis nije isto sto i ispisano ime (nebitno kojim pismom). Potpis je potpis, bio citljiv ili ne, takav je kakav je. I uopste ne mora da bude puno ime i prezime.
"Normalan" potpis se nalazi na kartonu deponovanih potpisa, i naravno razlikuje se od ovoga na menicama.
- Kole-Stolar
- Majstor majstora