Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Ako ne lakiras donju stranu, upijace/otpustati vlagu drasticno razlicito od gornje strane, pa plus je u kontaktu sa betonom ... krivice se gaziste ko oluk.
Montaz kitovi sasvim lepo hvataju i za glatke povrsine (univer na plocice na primer, lepio neku lajsnu za klizna vrata pre 7-8 godina kod burazera, nije mrdnulo ni danas)
To sa lakiranjem sa svih strana znam. Više puta se pričalo (pisalo ) o tome na forumu, a i logično je uostalom. Pitao sam jer mi se nije činilo da će ljepilo držati na lakiranu površinu. Međutim rekoste ne samo da drži nego je i elastično.
lep sto,pohvale! Drugi 'slavski nastavak' izgleda kao da postoji i treci nastavak.Kako je protekla izrada metalnih noga, da li su povezane medjusobno? Jos jednom pohvale
sto je sa jednim nastavkom od 130 cm , metalne noge su od plocevine 5 mm i zavarene za metalnu traku 8 mm koja je povezana sa po 10 vijaka m8 u tablu preko dvonavojni matica i noge nisu medjusobno povezane i dosta je stabilan, pozdrav! :skool: