Lakiranje univera
- maricaiivica
- Moderator
- art of wood
- Vrhunski majstor
iskustvo nije samo to......Zoran_KS wrote:Imam iskustva u farbanju ( kompresorom naravno).
po onome sto pricas vidi se da nemas iskustva(bez uvrede).
ljudi ti daju konstruktivne i pametne savete(osim onog sa farbom za kapije i ograde);)
ovo ti je kao somun i solun.....
sva farba osim PU i akril(solvent) nije za to.a ovo sto sam naveo poprilicno kosta.
najbolje i najbrze resenje (koje ja primenjujem) je da univer pripremis masinski smirglom P120 ili P180,naneses jedan sloj PU osnovne sa smirglanjem P320 i zavrsnim PU u matu,
a mozes i da preskocis prvo deo- odmastis,predjes plastik prajmerom.osnovna i zavrsna....
p.s. racunaj da ce se boja lako ostetiti na ivicama tih frontova jer su ostre(pogotovo ako su kantovane melaminom ili tankim ABS-om
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- art of wood
- Vrhunski majstor
covek je ako se ne varam iz krusevca ,ako ranije nije saradjivao s njima i nece u buduce i ne uzima neku kolicinu farbe ::navodnici:: tesko da ce mu aksom poslati pola seta rala ......daleko wrote:Fabbrica boje I lakovi? Svima izlaze u susret
moje iskustvo je takvo s njima inace saradjivao sam s njima oko godinu dana ,predusretljivi su sto se tice saveta ..... prica s tehnologom ...... vec sam negde to i napisao tek posle nekog vremena i narucene farbe , inace pricas s tetom koji ima lep glas i hoce da proda farbu
tako je otprilike kod svih ozbiljnih distributera farbi
- maricaiivica
- Moderator
- art of wood
- Vrhunski majstor
- maricaiivica
- Moderator
- art of wood
- Vrhunski majstor