Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Tu je ugradjen frizider za vino. a i da ima mesta ne bih je ugradio kod mikrotalasne jer bih morao da se prepravi prikljucak za gas, a to kod njih traje par nedelja...
daleko wrote:Odakle ti ideja da ima mesta iznad mikrotalasne?
odatle mi ideja posto vidim da je element iznad sa vratima....pretpostavio sam da nije valjda bojler za toplu vodu
p.s. zasto je rucka za taj elemnt(FRIZIDER ZA VINO) na sredini fronta-estetike radi ili ima neko specijalno otvaranje(recimo na gore(za mene ne pismenog )):)
komoda je super,bas bas bogata
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ja video kod nas rernu na gas(stara od pre trideset god ) jednom i nikad vise u zivotu
kod jedne musterije sam se ubio trazeci bojler po kuci ,kad sam pitao gazdaricu gde je kaze na tavanu tamo gde i treba da stioji kaze u Dubaiu se tamo montiraju ,nesto se mislim koliko li ce trositi struje zimi kod nas kad joj je bojler skoro na ulicu :smejanje:
Prvo tablice utiplujem (I namazem necim sto oni zovu tacni ekser) unda stavljam gornji deo na keks I na kraju lajsne sve pokrive.
Ovde ko koristi rernu,ringle I kotao na gas ustedi oko 2000 eura godisnje ( mislim na kotao za toplu vodu I podno grejanje
Tako nekako ih montiram na zid.
Al je ovim rusima dobro u petak bio neradni dan -Dan drugarstva
Danas neradni dan-dan rusije
Cetvrtak neradni Dan -predsednik odgovara na pitanja...
I zale se da Im je lose
Daleko , kad imaju toliko slobodnih dana kakva im je uopste produktivnost i kolika im je prosecna plata ?
Mislim ne ono sto kaze zvanicna vladina politika nego koliko recimo prima neki majstor ( zanatlija - III-stepen strucne spreme ) bilo kog profila u nekom od drzavnih ili drustvenih preduzeca ako ih jos ima ?