Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
probao sam sa auto dizalicom veliki korak na spingli pa za jedan okretaj podize 5 mm i zato sam se odlucio da napravim sa navojnom sipkom tako da sad za jedan okretaj podize 1 mm!
Jedino sto se kod tog resenja menjaju prenosni odnosi, pa je na jednoj visini pomeranje za okret 1mm, a nesto iznad 1.2mm, a ispod manje od milimetra. Polozaj glodala uvek mora da se meri.
Zato mi se uvek svidjaju resenja koja imaju konstantan prenos, pa nema promene vrednosti pomeranja. ILi sa vertikalnim vretenom, ili sa horizontalnim vretenom, i podizanjem po rampi.
Prva stvar koju sam primetio u ovoj kuhinji je - lepa radna ploca. Da li je zaista lamelirano drvo, ili samo takav dezen?
Druga stvar koju sam primetio u ovoj kuhinji je - nema nikakve sprave za kuvanje
Radenko svaka vama cast ! Majstorki :tummenupp:
Ako vidim dobro sa slike frontovi su od medijapana....
Kako si izveo ove rucice ? Da nije dolazilo do listanja medijapana kada si ga tako duboko frezovao ?
Sve je moguce, za nemoguce treba malo vise vremena !
dzonibbad radna ploca je od lameliranog hrasta koji je bio mnogo los ispucao i cvornat pa su pukotine popunjene belim bodi gitom i nauljeno sa tungovim uljem. Sto se grejne ploce tice danas je stigao indukcioni reso netreba nista vise jer ce ovde samo kafa i jos ponesto da se kuva i napisao sam da je pomocna kuhinja!
kuhinja je uradjena od > korpusi od bele korpusne iverice a frontovi od medijapana radjeno na profil kontra profil 19 mm tablica od 10 mm mdf farbano u PU gornji bela mat donji plavi ton mat, korpe i polica ispod viseci od jasena bajcovano belim bajc i lakirano akril 25 sjaj.