Neobična polica

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Neobična polica

Post by BILJEŽNIK »

Je li netko radio nešto slično? Zna li itko koliko ovo košta? Imam upit pa bih htio dati realnu ponudu. Realna ponuda podrazumijeva da je vuk sit, a koza cijela :)

Image
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

mislim da ce sve biti samo realna nece :skratta:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
borism25
Majstor

Post by borism25 »

minimalno 500E pa cak i vise inace nebi ni poceo raditi, posto puno toga moze poci po krivu :) Nije toliko skup materijal koliko ce ti vremena oduzet. Uzeo bi jednu cijelu plocu iverice prepilio na pola i zaljepio, na to bi dao poljepiti ovu skicu i onda savijanje, rezanje i ljepljenje, u protivnom ce biti otpada koliko ti srce zeli. Ali samo da te usrecim to ti se pojavilo nedavno na behance-u i to je samo 3d crtez tako da jos nisam vidio da je itko napravio :)
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

borism25, može malo više informacija o tom rtežu na behance-u? Svaka pomoć je dobro došla :) Otpad je najmanji problem ovdje, a ciljana je svota svakako iznad 500 €
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

singer wrote:mislim da ce sve biti samo realna nece :skratta:
Tak si nekak i ja mislim. Ono što je realno za mene nije i za kupca. Ali, tanka je granica između moje i njegove ralnosti, pa skupljam mudrosti da je pogodim na njegovoj strani, a da nije predaleko od moje. Ili obrnuto :)
Last edited by BILJEŽNIK on 20 Apr 2017 21:31, edited 1 time in total.
BILJEŽNIK
Vrhunski majstor

Post by BILJEŽNIK »

Volio bih da se daleko očituje po ovom pitanju... Nekako mi je slađe sa pregovorima o cijeni mojih proizvoda krenuti sa gornje granice. Dakle, daleko, koliko?
sasasasa
Velemajstor

Post by sasasasa »

BILJEŽNIK wrote:Volio bih da se daleko očituje po ovom pitanju... Nekako mi je slađe sa pregovorima o cijeni mojih proizvoda krenuti sa gornje granice. Dakle, daleko, koliko?
:D
art of wood
Vrhunski majstor

Post by art of wood »

realno ovo je naj skuplje napraviti prvi put ,jer se slomis dok provalis kako i sta napravis sablone ....jedna musterija i nikad vise :skratta:
borism25
Majstor

Post by borism25 »

Ovdje se nalazi izvorni "3d crtez"
https://www.behance.net/gallery/3376568 ... -bookshelf

no za skicu ti treba samo vektorski format te onda rasiris koliko ti veliko treba. Bilo koji graficki studio koji radi gradevinske nacrte ti ovo moze "plotat" iscrtat na papiru 1,6m siroku i dugacko koliko hoces.

Ovdje mozes skinuti besplatno
http://www.vectortemplates.com/vector-s ... -logos.php
https://www.brandsoftheworld.com/logo/superman-7
Данијел
Zarezivač olovaka

Post by Данијел »

Иније баш одрађено прецизно..јма мојпредлог у рубрици питајстолара, или тако неш'.од данас..То је поуздано, италијанска школа опремања јахти ( тамо све криво,да Бог сачува )
Post Reply