Došao s posla malo satrven, pa reko samo da napišem par redova i odo leci.
Link: Fleam je ono što pravi razliku između one za uzdužno i one za poprečno - koliko ja vidim. Mada izgleda da ima još nekih razlika... Obe testere imaju indukciono kaljene zube i ni na jednoj nisam vidio fleam - tj da je jedna oštrena s lijeve a druga s desne strane. Zato sam ih i kupio. Sad kad gledam ovaj link ponešto mi je jasnija razlika između jedne i druge... Isto tako mi je jasnije da MORAM na buvljak, jer iole dobru žagu neću naći u standardnim prodavaonicama. Prednja ivica na Pilani je vertikalna, usput...
BR- ni ja nemam problema sa ovom za poprečno - stvarno dobro radi. Zato je uzdužna....
Problem mi je što mi je buvljak udalje 50ak km od mene, a radi samo nedeljom. A ko će nedeljom rano ustati.... Mada vidim da ću morati otići, kupiti nešto i onda maltretirati BRa da mi objasni kako da je sredim...
Idem čim prerežem ovu dasku - znači do augusta

Rile - pokušao sam sa cirkularom, ali mi je iskrenuo dasku i upropastio je. Zato sada režem ovako. Isto tako, nije sve u postizanju cilja, ima nešto i u putovanju, mada se moje odužilo