Pogledaj te ovu masinu koja je blizu 50 godina stara ,u radnom je stanju ,busi bolje nego vecina novih obicnih busilica ,precizna,i odlicno ocuvana iznutra,spolja je losija ali i godine su tu.
Vidi se ko je majstor
Takve busilice je i nekada imao FLEX, sa celo kuciste od aluminiuma ima cak i sada vidjam od njih po koju alatku u celom metalnom kucistu (masine su gotovo neunistive) ima da radis i radis da se pokvari
pozdrav Marko
Last edited by Marko Enter on 03 Dec 2008 13:44, edited 1 time in total.
Dali neko ima na prodaju,mislim na ucesnike ovog foruma i prijatelje koji se bave zanatsvom ,ovu masinu,ja sam je video polovnu u bubanj potoku kod Beograda ,u ocuvanom stanju,ali kad sam se vratio bila je vec prodata.
Fein je cudo niko za mene nije preko njih,steta sto kod nas se teze moze naci osim polovnih,nove modele imaju samo u hrvatskoj ,kod nas u umki kod beograda su ograniceni samo prodaju mali broj busilica i brusilica .
hvala za ovu kolekciju lepih slika,
ovo trazim svuda na bubanj potoku mi jje promakao za 55 eura,sad gledam da ga nabavim iz nemacke ,ali ne nalazim ko bi ga doneo,nasao sam neku licitaciju poceli su sa 32 eur. http://209.85.135.104/translate_c?hl=sr ... F8GwWQOiyw
evo napokon sam dosao do saubera i castio sam sebe ,nema mali kais ,drzac plasticni ,i poklopac plasticni koji se nalazi na osivini ali za rad nebitne stvari .
sada sam je malo sredio i evo je
Last edited by ljubisa o on 04 Jan 2009 18:34, edited 1 time in total.