art of wood
Tehnički, rekao bih da je savršeno odrađeno. Dizajnerski, upravo suprotno, totalna katastrofa. O ukusima se ne raspravlja, naravno, ali nema teorije da pristanem napraviti ovakvu kuhinju. Minimalna intervencija majstora je trebala biti na policama desno koje bi oblikom trebale pratiti vijenac. Nedavno sam imao slučaj tipa: mi bi samo promijenili fronte i sudoper ( na kuhinji na jednom zidu cca 3 m dužine). Nagovorio sam ih na kuhinju na tri zida u obliku latiničnog slova U (oblikom je puno prikladnije ćirilićno "P", a zadržali smo i političku korektnost
) Platili su nešto više, ali su prezadovoljni. Poanta je da ne bi trebali slijepo "vezati konja gdje ti gazda kaže" već ga (ili, češće ju) pokušati navesti na ispravan put. Ova kuhinja sigurno nije bila jeftina i nužna intervencija u dizajnu je ne bi nimalo poskupjela.

Last edited by BILJEŽNIK on 16 Nov 2016 20:42, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
da pojasnim neke pojedinosti
ovo je jedna od kuhinja na kojoj sam zeleo da pokazem svoj rad u smislu farbanja funira izrade grac lajsni i frontova ,i upravo se na njoj vidi da nije moj rad u smislu bas svega sto ste rekli (dizajn, ploce , polica koja ne prati granc itd )
Ovo je usluzno radjeno za drugog majstora koji ne redi drvo . Nisam je trebao kaciti .napisao sam bukovi frontovi u naslovu ali se nisam ogradio od ostalog
Jos mogu reci i da kuhinja nije nesto skupa
Radim dosta usluga i vecinom i nevidim sta sam napravio, od ove sam bas prekjuce i dobio slike
Ponekad mi je zao sto prodajem komletan vizuelni deo kuhinje a nemogu da uticem na njen izgled i formu ::neznam::

Ovo je usluzno radjeno za drugog majstora koji ne redi drvo . Nisam je trebao kaciti .napisao sam bukovi frontovi u naslovu ali se nisam ogradio od ostalog

Jos mogu reci i da kuhinja nije nesto skupa
Radim dosta usluga i vecinom i nevidim sta sam napravio, od ove sam bas prekjuce i dobio slike
Ponekad mi je zao sto prodajem komletan vizuelni deo kuhinje a nemogu da uticem na njen izgled i formu ::neznam::
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
Da je tako i ovde gde bi mi bio kraj
Ovde su malte ne duplo jeftiniji .
Mala bara puno krokodila .
Treba steci ime da se dodje do te cene .
Za mene je bolje besposlen sedeti nego raditi za Dz ali nemaju svi takvo misljenje ,tako da trziste radi svoje .
Bukovi frontovi koje donose iz bosne kostaju 4o evra ne farbani ,kvalitet je nebitan ,malo nitro bajca i nitro laka i skoro da lice na ove sa slike
Ako pak radis sa suvim materijalom prvom klasom finisiras brusenje s 150 smirglom kvalitetnim lakovima i bajcevim (kad neko garantuje za postojanost boje ) onda si u grdnom zaostatku za konkurencijom
Bio bih presrecan s 80 evra za kvadrat gotovog bukovog fronta radjenog po meri kupca

Mala bara puno krokodila .
Treba steci ime da se dodje do te cene .
Za mene je bolje besposlen sedeti nego raditi za Dz ali nemaju svi takvo misljenje ,tako da trziste radi svoje .
Bukovi frontovi koje donose iz bosne kostaju 4o evra ne farbani ,kvalitet je nebitan ,malo nitro bajca i nitro laka i skoro da lice na ove sa slike
Ako pak radis sa suvim materijalom prvom klasom finisiras brusenje s 150 smirglom kvalitetnim lakovima i bajcevim (kad neko garantuje za postojanost boje ) onda si u grdnom zaostatku za konkurencijom
Bio bih presrecan s 80 evra za kvadrat gotovog bukovog fronta radjenog po meri kupca
Last edited by art of wood on 17 Nov 2016 23:05, edited 1 time in total.
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor