Bansek pomoc
Vodjice uopste ne treba da dodiruju list. Treba da su jako blizu, ali da ga ne dodiruju.
A ponovo... vodjica ne moze da spreci uvijanje lista. One su tu samo da mu ne daju da bezi levo-desno.
Prvo pitanje, da li ti vidis da se list uvija kad pocnes da seces, ili samo zakljucujes da se uvija zato sto rez skrece?
A ponovo... vodjica ne moze da spreci uvijanje lista. One su tu samo da mu ne daju da bezi levo-desno.
Prvo pitanje, da li ti vidis da se list uvija kad pocnes da seces, ili samo zakljucujes da se uvija zato sto rez skrece?
Ako nisi vec, pogledaj:
viewtopic.php?pid=43439#p43439
Cisto da budes siguran da ne radis nesto naopako.
viewtopic.php?pid=43439#p43439
Cisto da budes siguran da ne radis nesto naopako.
Ispod imam jos 2 granicnika koja ne dozvoljavaju hod lijevo desno.
A podeseno mi je tako da su zubi van tocka, ispostovao sam nacin postavljanja i stimanja testere citajuci na forumu i gledajuci video snimke..
Danas cu zamjeniti obloge na tockovima, pa cu krenuti odatle.
Moguce je da je i do testera, sve cu aspekte ispocetka da izmjenjam, valjda ce se rjesiti nekako..
A podeseno mi je tako da su zubi van tocka, ispostovao sam nacin postavljanja i stimanja testere citajuci na forumu i gledajuci video snimke..
Danas cu zamjeniti obloge na tockovima, pa cu krenuti odatle.
Moguce je da je i do testera, sve cu aspekte ispocetka da izmjenjam, valjda ce se rjesiti nekako..

Last edited by regoda on 28 Feb 2017 19:14, edited 1 time in total.
Zasto svi mislite da sam gurao ko sivonja 
Uopste nisam gurao jako, skroz polako, ali mimo toga islo u stranu...
Jos koji dan pa cu izmjenjati gume na tockovima, nove testere, i sve ispocetka pa cu pisati sta se desava

Uopste nisam gurao jako, skroz polako, ali mimo toga islo u stranu...
Jos koji dan pa cu izmjenjati gume na tockovima, nove testere, i sve ispocetka pa cu pisati sta se desava
Last edited by regoda on 28 Feb 2017 19:13, edited 1 time in total.
Stavio sam novu gumu na tockove, nova testera, ostra i razmetnuta i sad ide ravno.
Izgleda da je bilo i do gume, i pogotovo testere, jer iako mi je izgledala iz ruke dobro razmetnuta izgleda da nije bila.
Ali je bila ostra, pa je isla kroz drvo jednako kao i ova nova.
Ono sto cu definitivno da unaprijedim jesu vodilice,i iznad i ispod stola, jer kad sam dobro pregledao sve, ima lufta na nekim mjestima gdje ga ne bi trebalo biti.
Hvala svima na pomoci
Izgleda da je bilo i do gume, i pogotovo testere, jer iako mi je izgledala iz ruke dobro razmetnuta izgleda da nije bila.
Ali je bila ostra, pa je isla kroz drvo jednako kao i ova nova.
Ono sto cu definitivno da unaprijedim jesu vodilice,i iznad i ispod stola, jer kad sam dobro pregledao sve, ima lufta na nekim mjestima gdje ga ne bi trebalo biti.
Hvala svima na pomoci