Alat za pocetak
- elektrolog
- Pred-majstorsko zvanje
A 10 m kosta isto kao festool cxs ili txs. Oko 350 eura zavisi od kompleta. Sto se tice slicnosti sa metabom prosle godine me zvali na prezentaciju mafell. I tamo su otvarali svoje proizvode I proizvode drugih firmi koji izgledaju skoro indenticno...
Cirkular sa sinom kopira bosch
Srafilicu kopira metabo
Dd 40 kopiraju Triton, interval, felisiti I oni spanci sto prave testers I glodala Freud valjda
I t d...
Razlika je osnovna u motorima, prenosu kvalitetu materijala ( mafell untrained nema ni gram plastic), I naravno osnovno je preciznost mafelovih instrumenata je nenormalna.
Lino meni je bila interesantna cinjenica da festool i mafell ovde predstavlja jedna firma. I lepo nam ljudi objasnili da se te dve firme uvek tuze za neki patent I da kupuju inzinjere
jedni od drugih. festool Df 500 je u pocetku imao metalne klinove za granicnik kao dd40. Mafell ih dobio na sudu I sad df500 ima plasticine kvadratne granicnike. I pored svega toga festool a firma tanks radi za mafell kofere za alat sistejnere a mafell za njh radi freezer of 2200 I srafilicu sa vibracijom pdc.
Vrlo intersantna prezentacija bila. Odusevila me mafell ubodna vise od svega
Cirkular sa sinom kopira bosch
Srafilicu kopira metabo
Dd 40 kopiraju Triton, interval, felisiti I oni spanci sto prave testers I glodala Freud valjda
I t d...
Razlika je osnovna u motorima, prenosu kvalitetu materijala ( mafell untrained nema ni gram plastic), I naravno osnovno je preciznost mafelovih instrumenata je nenormalna.
Lino meni je bila interesantna cinjenica da festool i mafell ovde predstavlja jedna firma. I lepo nam ljudi objasnili da se te dve firme uvek tuze za neki patent I da kupuju inzinjere
jedni od drugih. festool Df 500 je u pocetku imao metalne klinove za granicnik kao dd40. Mafell ih dobio na sudu I sad df500 ima plasticine kvadratne granicnike. I pored svega toga festool a firma tanks radi za mafell kofere za alat sistejnere a mafell za njh radi freezer of 2200 I srafilicu sa vibracijom pdc.
Vrlo intersantna prezentacija bila. Odusevila me mafell ubodna vise od svega
- winston1989
- Samostalni majstor
Ipak sam odlučio donekle da vas poslušam. Bio sam danas u kupovini i uzeo sam većinu alata od makite. Dobio sam ekstra cene pa nisam mogao da odolim. Nisam vas samo za stubnu poslušao, morao sam tu boschovu uzeti, i koliko sam za sad mogao da je isprobam, veoma mi se svidja. Ostalo sam uzeo:
Rotaciona ekcentar MAKITA BO6030 iako sam imao sa njom lošine iskustvo, cena je bila ekstra i čovek me je ubedio da ću biti zadovoljan.
Aku šrafilica: MAKITA DF347DWE
Mala električna: MAKITA 6413
Ubodna testera: MAKITA 4351FCT.
Nadam se da sam dobro izabrao
Hvala vam svima na savetima
Å to se tiče kombinirke, prelomio sam za holzmann. Ovaj model je u pitanju: http://www.holzmann-maschinen.at/EN/com ... achine-761
Samo ako neko može da mi pojasni jačinu motora. Piše s1 2200 watt i s6 3100 watt. Koliko sam razumeo to znači da 3100 watt ima samo ako na 10min pravim prekide od 6min. Jel to tačno?
Rotaciona ekcentar MAKITA BO6030 iako sam imao sa njom lošine iskustvo, cena je bila ekstra i čovek me je ubedio da ću biti zadovoljan.
Aku šrafilica: MAKITA DF347DWE
Mala električna: MAKITA 6413
Ubodna testera: MAKITA 4351FCT.
Nadam se da sam dobro izabrao

Hvala vam svima na savetima
Å to se tiče kombinirke, prelomio sam za holzmann. Ovaj model je u pitanju: http://www.holzmann-maschinen.at/EN/com ... achine-761
Samo ako neko može da mi pojasni jačinu motora. Piše s1 2200 watt i s6 3100 watt. Koliko sam razumeo to znači da 3100 watt ima samo ako na 10min pravim prekide od 6min. Jel to tačno?
- elektrolog
- Pred-majstorsko zvanje
- winston1989
- Samostalni majstor
- winston1989
- Samostalni majstor
Jeste, ta je. Ali meni laser deluje dosta tacan. Svidja mi se pokazivac dubine busenja kako god da se to strucno zove, to su na stranim forumima nahvalili i rekli da je bas precizno.
Meni ce pretezno sluziti za bisenje rupe za sarke
Meni ce pretezno sluziti za bisenje rupe za sarke
Last edited by winston1989 on 09 Feb 2017 22:07, edited 1 time in total.