Spajanje "Iver" odnosno Confirmat vijkom
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Uglavnom 4x30 ide za dupliranje ploca,a posle toga ide kantovanje,pa i kant drzi dodatno..a kad sastavljas npr gornje delove kuhinja oni su utiplani pa i tih 12mm je dovoljno...ja kad okacim prvi viseci deo kuhinje,drugi srafim u njega sa 4x30,pustim ga da stoji sam,pa ga naknadno tiplam...i nikad nista nije spalo....
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
Dva ili tri coveka. Najcesce su viseci oslonjeni na plocice, kada ih podignes, cesto i jedan covek to moze da pridrzi dok drugi obelezi dve tri pozicije tiplova. Skines, izbusis zid i ukucas tiplove, ponovo podignes visece i posrafis. Dodatni tiplovi idu naknadno. Na ovaj nacin 2 metra se kaci ko od sale, za vecu ides iz dva dela ili trojica. Naravno, kacis samo korpus, vrata i police dodajes kasnije.
Postoji jedna razlika, mi ovde zivimo u golubarnicima i kod nas su veeelike kohinje od 3m, standardno dva. Kod tebe su verovatno ceste i od 5m a to malo menja stvari. Ipak je po meni ovo laksi nacin od drndanja na visini da ih dovedes u niz
Postoji jedna razlika, mi ovde zivimo u golubarnicima i kod nas su veeelike kohinje od 3m, standardno dva. Kod tebe su verovatno ceste i od 5m a to malo menja stvari. Ipak je po meni ovo laksi nacin od drndanja na visini da ih dovedes u niz
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora
- maricaiivica
- Moderator
Jok bre. Vi idete na montazu bez usisivaca?
Ostavis gazdarici djubre ispod donjih elemenata pa sakrijes soklom?
Ostavis gazdarici djubre ispod donjih elemenata pa sakrijes soklom?

Last edited by maricaiivica on 21 Nov 2016 22:01, edited 1 time in total.
A ne bi li to bilo brže i lakše na šinu? Nitko ne može sebi zakomplicirati život kao samouvjereni majstor uvjeren da sve radi kako treba, pa makar i dvadeset godina bio u krivu... A čekić-bušilica sa integriranim nastavkom za usisavanje je, po meni (možda zato jer je imam) ultimativni alat za montažere kuhinja. A probao sam i sa vibracionom i sa običnom čekić bušilicom, dakle, znam o čemu pričam.