art of wood
- art of wood
- Vrhunski majstor
verujem da jeste problematicno pogotovo sto je u pitanju bukva ALI musterija je uvek u pravu osim ako odbijes da radis
sto je radjen prosle godine snajka se jos nije zalila .
naruceni su komletno drveni stolovi i bas takvi kako i izgledaju ,kao stolar uradis sve sto je u tvojoj moci da ispostujes proces rada i kvalitet ugradjenog materijala ,onaj koji konstruise proizvod snosi dalje posledice ,upozoreni su sta je dvena ploca od bukve i sta bi moglo da se desi

naruceni su komletno drveni stolovi i bas takvi kako i izgledaju ,kao stolar uradis sve sto je u tvojoj moci da ispostujes proces rada i kvalitet ugradjenog materijala ,onaj koji konstruise proizvod snosi dalje posledice ,upozoreni su sta je dvena ploca od bukve i sta bi moglo da se desi
Last edited by art of wood on 06 Nov 2016 19:15, edited 1 time in total.
Mislim da si spominjao da kupujes bukove ploce ali verovatno sam nesto pobrkao.
Skupljanje i sirenje ce verovatno biti problem. Prednost je sto su daske uske i sto su uglavnom tangencijalne tako da se nece deformisati samo po sirini kao sto je slucaj kod radijalno secenih dasaka. To je bar neko moje razmisljanje, ali vreme ce pokazati. Mozda je cak i sredina kod velikog stola mogla ici bez lepljenja. To bi moglo da kompenzuje nesto deformacija kroz sezonske promene vlage.
Skupljanje i sirenje ce verovatno biti problem. Prednost je sto su daske uske i sto su uglavnom tangencijalne tako da se nece deformisati samo po sirini kao sto je slucaj kod radijalno secenih dasaka. To je bar neko moje razmisljanje, ali vreme ce pokazati. Mozda je cak i sredina kod velikog stola mogla ici bez lepljenja. To bi moglo da kompenzuje nesto deformacija kroz sezonske promene vlage.
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
i ja sam to rekao ,kao i za radnu plocu ,ali ::neznam::
Last edited by art of wood on 16 Nov 2016 07:20, edited 1 time in total.
- LepoJeBitiFin
- Majstor majstora