Ma radi se o 3 spojena plahara ( 2350x900x550mm )
Isprekidanim linijama sam pokusao da prikazem unutrasnjost plahara , da bi se ocenilo gde dodju police , i oklagije za garderobni deo .
Nosio sam se mislju , da velika krila idu do vrha ( 2250x447mm ) ali mi se to ucinilo nekako nefunkcionalno , morala bi domacica cak i kad joj treba nesto iz gornjeg dela da poteze i otvara ovako veliko krilo ( ili mozda gresim ? )
Jos jedno pitanje ,kad sam vec okacio fotografiju . . .
Ako se bas ne vidi dobro na slici , 2 plahara ( krajnji levi i desni ) su garderobna ( predvidjena je oklagija ) i u donjoj zoni nisam predvideo horizontalu , pa se plasim da s obzirom na dimenzije istih ( 2350x900x550 ) i usled opterecenja vremenom ne dodje do nekog uvrtanja i rasirenja iverice u toj donjoj zoni ?
Inace u gornjoj zoni na rastojanju od 700mm od plafona i odmah iznad oklagije sam predvideo jednu horizontalu radi ukrucenja .
Da li je samo ona dovoljna ?
Hvala
p.s , ovaj srednj plahar sa policama ce imati i u gornjoj i u donjoj zoni po 1 horizontalu , i planiram da ga sa spojnicama F8mm( 4 po stranici ) vezem za susedne plahare i na taj nacin i njih ukrutim i sprecim da se oni eventualno razabe ?