Ima li o ovde neko da se bavi furniranjem zvucnika. Imam jedan koji bi prefurnirao u prirodan furnir (stari vinil je poceo da prooada ) a posto u sebi ima elektroniku ne bi bas da bacim.
Naravno ja bi skinuo elektroniku i stari vinil tako da bi se furnirala samo kutija. Dimenzije su 22 sirina*30 dubima*38 visina [cm]. Ako ima postavicu slike. Ovaj bi stvarno voleo da sacuvam zbog sentimentalne vrednosti.
Pozdrav
Furniranje Zvucnika
Furniranje Zvucnika
Last edited by momirz on 02 Aug 2016 19:21, edited 1 time in total.
Nikada ni probao a kamoli radio.
A kao sto rekoh ovaj zvucnik bi da sacuvam.
Prijatelj je uspeo da na mojum zvucnicima (back satelites) odradi farbanje u piano crni sjaj ali nije to to.
Ostatak (levi-desni-centralni je orah furnir) a Sub u kome je pojacalo i sva ostala elektronika (koja je zbilja odlicna) je Forma Iver Alle.
Medijapan i vinil folija.
Ako neko moze ovo da radi rad sam da pristojno platim. (stolarski pristojno ne HiFi pristojno)
pozdrav
A kao sto rekoh ovaj zvucnik bi da sacuvam.
Prijatelj je uspeo da na mojum zvucnicima (back satelites) odradi farbanje u piano crni sjaj ali nije to to.
Ostatak (levi-desni-centralni je orah furnir) a Sub u kome je pojacalo i sva ostala elektronika (koja je zbilja odlicna) je Forma Iver Alle.
Medijapan i vinil folija.
Ako neko moze ovo da radi rad sam da pristojno platim. (stolarski pristojno ne HiFi pristojno)
pozdrav
Last edited by momirz on 02 Aug 2016 20:27, edited 1 time in total.
- mrdjenovac
- Precizni šegrt