Potrebna mala pomoc oko odabira materijala
Da li za masku sa prorezima kao na slici se moze koristiti univer ili mora medijapan, zbog samih proreza i nemogucnosti kantovana proreza?
Maska je za radijator a gornja povrsina sluzi kao polica, za sebe bih pravio.
Zeleo bih da to estetski izgleda fino s toga sam i mislio da je prednja ploca sa prorezima u komadu a da se prorezi izbuse kao kanali al ostaje proble obrade tih kanala tj da budu iste bele boje kao front.bocne strane i gornja bih zeleo da bude 4cm. tj ili dupli univer kantovan sirokim kantom il ili medijapan 4cm
Last edited by rekreativo on 19 Jul 2016 20:58, edited 1 time in total.
I ja sam za medijapan. Pretpostavljam da sirovi znaci da nije presvucen nicim? Mozda bih stavio malo vece proreze da ne gubim toplinu, mada pretpostavljam da bi gubitak topline u tvom slucaju bio zanemarljiv, buduci da je radijator dosta mali.
Radijator je mali i retko se ukljucuje tako da gubitak toplote je zanemarljiv estetika je na prvom mestu.
Koristio bih ja i gotov medijapan presvucen lakiran...sta god
Ali ti prorezi su mi glavna boljka kako ih obradiiti nakon njihovog kreiranja
Last edited by rekreativo on 19 Jul 2016 22:23, edited 1 time in total.
Ili da se radi od table medijapana, pa da se sve na kraju lakira, ili da se usece pa da postavljas neke lajsnice (u kom slucaju mozes da prodjes i sa univerom).
Meni treca ideja ne pada napamet.
Ako nisi siguran da ces postaviti lajsne kako treba, postavi medijapan, pa ga farbaj. To ti je najlakse rjesenje. Stavi prvo primer, pa onda boju. Mislim da mozes bilo koju.
Hvala.
Verovatno cu izabrati sirovi medijapan pa farbati/lakirati, nadam se samo da ne moram uzeti celu tablu sirovog mdfa kao kad je u pitanju vec ofarban.