guma za plocu vibracione slajferice
- art of wood
- Vrhunski majstor
guma za plocu vibracione slajferice
gde ima da se kupi .nakupilo mi se slajferica koje stoje samo zbog izhabanih guma .neznam ni kako se to srucno zove ako uopste i ima ime 

Koliko znam, to nije guma vec poliuretanska pena razlicite gustine (recimo za rotex mogu da pazarim ploce u tiri razlicite tvrdoce).
E sad... to je u fabrici direktno izliveno na nosecu plocu, sa sve kanalima za odvod piljevine. Pa jos posle nalepljena cicak traka, koju nigde nisam uspeo da nadjem.
Verovatno otkrivam toplu vodu, al jel si probao da pitas ima li celih ploca kao rezervni deo?
E sad... to je u fabrici direktno izliveno na nosecu plocu, sa sve kanalima za odvod piljevine. Pa jos posle nalepljena cicak traka, koju nigde nisam uspeo da nadjem.
Verovatno otkrivam toplu vodu, al jel si probao da pitas ima li celih ploca kao rezervni deo?
- art of wood
- Vrhunski majstor
- art of wood
- Vrhunski majstor
Ja sam skoro mijenjao na festulovoj fi 150, stavio sam 3M-ovu podlogu koja je kostala 27 evra sto je bilo u startu mnogo jeftinije od festulove podloge koja kosta oko 75 evra. Problem je sto je kratko drzala smirglu, svega mjesec ipo dana, sto me iznenadilo od 3M-a.
U istoj radnji sam posle kupio samo cicak pripremljen za lijepljenje na plocu oko 3.5 evra i radi dobro, nisam siguran da je isto 3M-ov proizvod.
U istoj radnji sam posle kupio samo cicak pripremljen za lijepljenje na plocu oko 3.5 evra i radi dobro, nisam siguran da je isto 3M-ov proizvod.
- art of wood
- Vrhunski majstor
ja sam menjao na bosovoj fi 125 .ploca za poliranje na pijaci kineska pase ko budali samar radi vec 2 godine cicak lepi ko lud .
ali ovo su klasicne cetvrtaste ,lepio filc ali nije to to ,podloga za misa tanka .sad sam nesto izguglao podloga za vezbanje to je jedino sto mi lici da bi radilo posao.
http://www.kupujemprodajem.com/Prostirk ... m#photoBig
ali ovo su klasicne cetvrtaste ,lepio filc ali nije to to ,podloga za misa tanka .sad sam nesto izguglao podloga za vezbanje to je jedino sto mi lici da bi radilo posao.
http://www.kupujemprodajem.com/Prostirk ... m#photoBig
- art of wood
- Vrhunski majstor
Jel taj cicak prodaju samo pripremljen, ili moze da se kupi nesto tipa "daj mi pola metra, sirine koliko je vec"?Sasa wrote:...
Ako ima "na metar" da kazem burazeru da mi kupi i donese kad bude dolazio (a trebalo bi ovih dana).
Trziste u Srbiji je preplavljeno laznim 3M abrazvima, poreklom iz Turske i Bugarske. Ima ih cak i kod onih koji su navodno zvanicni uvoznici. Ne kazem da je to ovde slucaj, ali ne treba iskljuciti ni tu mogucnost.Sasa wrote:Ja sam skoro mijenjao na festulovoj fi 150, stavio sam 3M-ovu podlogu koja je kostala 27 evra sto je bilo u startu mnogo jeftinije od festulove podloge koja kosta oko 75 evra. Problem je sto je kratko drzala smirglu, svega mjesec ipo dana, sto me iznenadilo od 3M-a.
Podloga za misa je 5mm, taman, ne treba deblje (te debljine su i na Rupes i na Jolly koju ja koristim, a to su bas profesionalne klase), a podloge za vezbanje sa linka su previse debele. Filc zavisi kakav je, inace se koristi i na tamponima za smirglanje, obicno beli, debljine tako ko podloge za misa, 4-5mm.art of wood wrote:lepio filc ali nije to to ,podloga za misa tanka .sad sam nesto izguglao podloga za vezbanje to je jedino sto mi lici da bi radilo posao.
Za roto-orbitalnu Makita sam bas kupovao pre par meseci novu plocu sa cickom, 125mm - kosta oko 2000 din. Menjao sam je jer se sva raspala ta sundjerasta "guma" sama od sebe za desetak godina, a raspala bi se i mnogo ranije da sam je malo vise koristio. To mi je inace prva intervencija na nekoj Makiti i bas sam bio iznenadjen.
- art of wood
- Vrhunski majstor