Potrebna mi je testera za bansek uza od 10mm.Da li je moguce kod nas nabaviti testeru uzu od 10 mm ? Ako neko ima informaciju gde nabaviti molio bih da mi posalje adresu.
Ne napisa koje duzine treba da bude. Za onaj mali stoni, li za neki veliki?
Ove male stone mislim da ima Metabovih u Woby-u, ili da pogledas proxonove kod Mass-a.
Za mali bansek mi treba duzina testere 1750 mm a za veliki 2800 mm i sto uza.Za sada iman neke italijanske extra su ali su mi siroke treba mi 5mm sirine i jos uze.Veliki je problem zavariti tako tanke i uske .Ako imaju na tu duzinu zavarene to bi bilo ok.
I ja vec dugo cekam da neko stavi neki telefon za takve testere ali avaj. veliki je problem zavariti male i uske testere a lako pucaju pogotovu ako se rade neke krivine sa tvrdim liscarima. dakle cekamo li neki teleon ili nesto slicno? Hvala unapred.
Nasao sam testere za bansek 6mm sece kao luda ,100-150mm ne oseća, ima kod Otasevica u Cacku.Treba da stignu i od 4mm,a salju i postom.
032 883 471
883 560
883 580 www.filos.co.yu filosyu"eunet.yu
Cao! Ja sam kupio METABO bansek sa namerom da secem kruzne lukove u sirovoj iverici od 10mm.U pocetku tako je i bilo. Medjutim sada mi stigla neka mnogo tvrdja iverica i posle par krugova mi istupi testeru.Sekao sam samo sa testerom iz METABO-vog programa od 6mm sirine i to sam je platio 1700din.Nisam hteo da zalim pare samo mi je bilo vazno da ona hoce da sece ali je cinjenica da je suvise mekana i da se brzo istupi,jednostavno nije predvidjena za ivericu.Kod Gavre sam juce nasao testeru za 500din.Voleo bih da me neko sa iskustvom u ovom problemu uputi na pravu stranu.
Cao!
Pitanje za DANKA:
Da nisi slucajno pogresio kad si napisao da testera sece 150mm???
Jel si probao mozda sa njom da seces sirovu ivericu od 10-20mmm???
Last edited by sale030 on 26 Nov 2008 01:43, edited 1 time in total.
Ne znam tacno ko proizvodi ali znam da robu uvozi iz Italije,zubi na testerama su kaljeni tako da su extra mogu i da se ostre,ima i dosta masina za drvo i metal.