Pocetak

i kraj

E tako. Sad opet za druge raditi :skratta:
Sve to zajedno je prilicno tesko. Kad sam micao radnu plocu morao sam jos 3 pajdasa pozvati da mi to pomognu maknuti. Svaki element ima 5 nogica na sebi tako da toga ima puno dolje. Klimavo nije. Ako ga drmas po duzini ne mrda nikud. Ako ga pak drmnes po kracoj strani ona zaigra, ali ne previse.sasasasa wrote:Sve mi je super, osim nogica. Nekako mi klimavo na njima raditi nesto zahtjevnije. Nadam se da si to rijesio. Inace, dodaci zanimljivo izgledaju. Pretpostavljam da prvenstveno sluze za sklapanje elemenata?
Ispod gornje ploce nalazi se mreza tako da sam gore rupe busio u centru mreze da mogu okrenuti stegu za 360 ako treba. Na nekim dijelovima sam probusio dodatne rupe, ali slazem se da tih rupica treba jos.BILJEŽNIK wrote:Slično sam i ja napravio, samo sam ga stavio na kotače. Rupe gore bi trebale biti gušće. Bolje je imati više niskih ladica da se ne mora kopati po dubokima u potrazi za alatom. Moj stol ima na sebi pričvršćen produžni kabel sa pet utičnica koji je priključen na zidnu utičnicu pa nemam potrebe za dodatnim produžnim kablom. Zgodno bi bilo imati još jedan produžni pričvršćen za stol, ali ovaj bi trebao biti uključen u radionički usisavač. U taj produžni možeš stalno imati priključenu keksericu, glodalicu...